DOLAR 32,5886
EURO 35,0441
ALTIN 2.459,83
BIST 9.861,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C

Apple Pencil destekli yeni ucuz iPad duyuruldu!

27.03.2018
A+
A-

Apple, en uygun fiyatlı iPad modellerinin bundan böyle en yaratıcı araçları olan Apple Pencil desteğine sahip olduğunu belirtiyor. iPad Pro modellerinde olduğu gibi bu tablet için de kalem aynı hareket ve basınç duyarlılığı desteğini sunacak. Palm rejection teknolojisi , Apple Pencil’ı kullanırken elinizi ekrana dayamanıza da olanak veriyor.

Ek olarak Pages, Numbers ve Keynote yeni sürümleri de Apple Pencil desteğiyle geliyor. Hatta çizimlerinizi bu uygulamaların tamamına ekleyebileceksiniz. Tüm bu iWork uygulamalarının ücretsiz sunulduğunu da hatırlatmakta fayda var.

Tasarım açısından yeni iPad farklılık sunmuyor. Mevcut iPad ile ölçüler ve çerçeve aynı kalmış durumda. Gücünü A10 Fusion çipsetinden alan ürün 10 saat batarya süresi, 8 Megapiksel arka kamera, LTE seçeneği, GPS ve pusula özelliklerine sahip. Ayrıca, Touch ID özelliği ve ön tarafta HD FaceTime kamerasına yer veriliyor. Ürünü alanlara 200 GB iCloud depolama alanı da ücretsiz olarak sağlanacak.

iPad gümüş rengi, uzay grisi ve yeni altın rengi seçenekleriyle geliyor ve 32 GB Wi-Fi modeli için 1699 TL’den başlayan, 32 GB Wi-Fi + Cellular modeli için de 2349 TL‘den başlayan fiyatlar belirlenmiş durumda. Apple Pencil içinse ayrıca 479 TL ödemek gerekiyor. Okullar ise iPad ve Apple Pencil’i indirimli fiyatlarla satın alabilecek. Tablet ülkemizde Nisan ayı içerisinde satışa sunulacak.

:: Ucuz iPad modeli hakkında düşünceleriniz neler?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.