DOLAR 32,2639
EURO 34,9443
ALTIN 2.437,22
BIST 10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C

Apple mağazasında iPad patladı!

19.08.2018
A+
A-
Patlayan telefon devri sona eriyor!

Akıllı telefonlar hayatımıza girdiğinden beri patlayan telefon kabusu ile karşı karşıyayız. Araştırmacılar en sonunda patlayan telefon kabusuna son vermenin bir yolunu buldular.

Hollanda basınında yer alan habere göre bir iPad’in patlaması sonucu 3 kişinin hafif bir şekilde yaralandığını belirttildi. Mağazadaki müşterileri hızlı bir şekilde tahliye eden çalışanlar, herhangi bir yaşanabilecek talihsiz bir olayın önüne geçtiler.

Apple Store yetkilileri tarafından yapılan açıklamaya göreyse patlamanın nedeni, iPad bataryasında meydana gelen sızıntıdan dolayı kaynaklandığını belirtti. Yaşanılan bu talihsiz olayın ardından Apple’ın daha detaylı bir açıklama yapması bekleniyor.

Bildiğiniz üzere ABD’de yer alan Apple Store geçtiğimiz hafta soygun haberi ile teknoloji gündemine oturmuştu. Dört kapşonlu hırsız tarafından yapılan soygun sırasından 20 adet iPhone dahil olmak üzere birçok, Apple ürünü çalınmıştı. Siz, yaşanılan bu patlama hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmından aktarabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.