DOLAR 32,2634
EURO 34,7247
ALTIN 2.401,65
BIST 10.212,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

Apple iptal ettiği ürünü yeniden üretebilir! Yeni bir sızıntıya göre Apple, 2019 yılında iptal ettiği AirPower dahil olmak üzere dört farklı ürün…

21.07.2020
A+
A-

Apple’ın üzerinde çalışıldığı veya tüketicilere lansman için hazırlandığı çok sayıda ürün olduğu söylentileri artmaya devam ediyor. WWDC20’de tanıtılan iOS 14, macOS Big Sur ile watchOS’da yer alan el yıkama zamanlayıcısı özelliğini etkinlikten önce doğru tahmin eden L0vetodream Twitter hesabı, yeni bir paylaşımda bulundu.

in my dream some products are ready to ship

— 有没有搞措 (@L0vetodream) July 18, 2020

Hesabın pazar günü attığı tweette, “rüyamda bazı ürünler gönderilmeye hazır” mesajı yer aldı. Görünüşte oldukça belirsiz ve potansiyel olarak herhangi bir şirket için geçerli olabilecek bir mesaj olsa da, L0vetodream’in Apple ile ilgili sızıntılara odaklanması ve oldukça doğru bir performans ortaya koyması, yakın zamanda yeni bir ürün tanıtımının olabileceğini düşündürüyor.

Bu tweet’in akıllara getirdiği yeni ürünlerin Apple Silicon ya da yeni bir Mac olmadığı belirtiliyor. Daha küçük donanımların tanıtılacağı düşünüldüğünde ortaya 4 farklı aday çıkıyor. Bunlardan ilki Apple’ın 2017 yılında tanıtıp iki yıl sonra iptal ettiği kablosuz şarj istasyonu AirPower.

Diğer seçeneklerden biri de Apple U11 işlemcisini kullanacak olan, fiziki bir GPS takip imkanı sunan AirTag cihazı. Kullanım amacı ve pratikliği itibariyle ilk duyulduğunda ilgi çeken AirTag için şimdiye kadar resmi bir adım atılmamıştı. Son olasılık ise üçüncü nesil AirPods Studio adıyla, ayrıca daha uygun fiyatlı bir AirPods Pro Lite modelinin tanıtılması şimdilik ihtimaller arasında yer alıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.