DOLAR 32,1845
EURO 34,9561
ALTIN 2.504,35
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

Apple iPhone 11 ön inceleme

10.09.2019
A+
A-

Apple yeni Phone modellerini düzenlediği bir etkinlikle tüm dünyaya tanıttı. Bizde ShiftDelete.Net ekibi olarak etkinliği yerinde takip ederek, dünyanın ilk iPhone 11 ön inceleme videolarından birisini sizlere sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gelin, şimdi iPhone XR’ın yerini alan modele yakından göz atalım. İyi seyirler…

iPhone 11 özellikleri

6.1 inç büyüklüğündeki LCD ekranı 828 x 1792 piksel çözünürlük sunan telefon, 7 nm+ fabrikasyon süreci ile üretilen Apple A13 Bionic işlemciden güç alıyor. 4 GB RAM’i bulunan telefon 64 GB, 128 GB ve 256 GB depolama seçeneği sunuyor.

Ön tarafta 12 Megapiksel kamera yer alırken, arkada iPhone XS ile benzer şekilde çift kamera bulunuyor. 12 Megapiksel çözünürlüğündeki kameralardan birisi geniş, diğeri ise ultra geniş açılı olarak karşımıza çıkıyor.

3110 mAh kapasiteli bataryadan beslenen ve 699 dolar başlangıç fiyatına sahip olan telefon hakkında tüm detayların yer aldığı iPhone 11 özellikleri ve fiyatı konumuza ulaşabilirsiniz.

iPhone 11 tanıtıldı! Özellikleri ve fiyatı

ShiftDelete.Net olarak bizim de katılım gösterdiğimiz Apple Özel Etkinliği’nde tanıtılan iPhone 11, en uygun fiyatlı yeni iPhone olarak karşımıza çıkıyor. İşte iPhone 11 özellikleri ve fiyatı!

iPhone 11 Pro Max tanıtıldı! İşte özellikleri

Uzun zamandır merakla beklenen iPhone 11 ailesi tanıtıldı. Ailenin en büyüğü olan iPhone 11 Pro Max özellikleri de bu etkinlikle birlikte netlik kazandı…

iPhone 11 Pro tanıtıldı! Özellikleri ve fiyatı

iPhone 11 Pro uzun süren bir bekleyişin ardından nihayet tanıtıldı ve yeni iPhone modelleri üzerindeki sır perdesi de böylece kalkmış oldu. İşte merakla beklenen iPhone 11 Pro özellikleri ve fiyatı!

Ön inceleme videomuz sonrasında cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz? Ülkemizde satışa sunulduğunda almayı düşünüyor musunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.