DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Apple ile yaşadıklarımızı videoda anlattık!

19.05.2020
A+
A-

Apple Destek, Apple kullanıcılarının Apple cihazlar hakkında herhangi bir sorunu olması durumunda onlara asistan oluyor. Apple Destek uygulaması veya internet sayfası üzeriden istediğiniz herhangi bir Apple ürünü hakkında tüm konular hakkında takviye alabiliyorsunuz. Geçtiğimiz günlerde, Mac küçük üzerinden başımızdan geçen bir internetsorununu Apple Destek yardımı ile çözüme kavuşturduk. Peki Apple Destek deneyimi nasıldı, başımızdan neler geçti? Dilerseniz sözü daha artı uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Apple Yardım hakkında

Apple’ın kullanıcıları için sunduğu Apple Yardım hizmeti, kullanıcılarının Apple ekosisteminde bulunan herhangi bir aygıt, başvuru ya da hesap için oluşabilecek sorunları çözmek nedeniyle kullanıcılara destek ediyor. Apple kullanıcıları, Apple hesaplarında yaşadığı sorunlardan tutun da herhangi bir iPhone ya da Mac bilgisayarlarda yaşadıkları sorunları bu Apple’ın bu hizmeti sayesinde kolayca çözüme kavuşturabiliyor. Apple Takviye’e dilerseniz web sayfası üzerinden dilerseniz dilekçe üzerinden ulaşabilirsiniz.

Apple Takviye uygulaması

Apple’ın kullanıcılarına sunduğu çözümlerden birisi olan Apple Destek uygulaması da kullanıcıların sorunlarını farklı şekillerde en kısa şekilde çözmeye odaklanıyor. Kullanıcı, yaşadığı sorunları; sohbet ederek, arama yaparak ya da yetkili bir Apple servisinden randevu alarak çözebiliyor. Basit bir arayüz ile karşımıza meydana çıkan Apple Takviye uygulaması, kullanıcıların soruları için arama yapmaya da olanak veriyor.

Kullanıcılar, ürünleri hakkında merak ettikleri soruları Apple Destek uygulaması ile bulabiliyor. Örneğin herhangi bir uygulamaya abone olan kullanıcı, aboneliği iptal etmek istediğinde web tarayıcısı üzerinden arama yapmak yerine Apple Takviye uygulaması üzerinden arama yaparak Apple’ın ilgili makalelerine kolayca ulaşabiliyor.

Apple Takviye uygulaması sorunları çözmek, merak edilenlerin kolayca bulunmasının yanında kullanıcıların yeni özellikler keşfetmesini de sağlıyor. Kullanıcılar, dilekçe içerisinden cihazları hakkında yeni bilgileri keşfedebiliyor

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.