DOLAR 32,3057
EURO 34,8120
ALTIN 2.395,33
BIST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Apple bilgisayarlar nasıl güncellenir? Apple bilgisayar güncelleme, Mac güncelleme gibi bizlere sık sık sorulan sorulardan bir tanesi yanıt…

06.05.2020
A+
A-

Yeni bir Apple bilgisayar almış ve bilgisayarı tanıma sürecinde olan ahali için bir rehber videosu hazırladık. Bu video ile beraber Apple bilgisayarınızı en kısa şekilde nasıl güncelleyebilirsiniz sizlere anlattık. Dilerseniz sözü daha pozitif uzatmayalım ve sizleri ve detaylı rehber videomuz ile beraber baş başa bırakalım.

Güncel bir işletim sistemi bizlere neler sağlar?

Bilgisayarlar hayatımızın her alanında kendilerine yer bulmuş durumdalar. Artık evden çalışmaya başladığımız şu günlerde dahi bilgisayarlarımız elimiz ayağımız olmuş konumdalar. Bilgisayarlarımızın üstüne bu değin tartma binmişken, onlara en iyi koşulları sunmamız gerekiyor. Bilgisayarın ısınmaması gibi ayrı somut önlemlerin yanı sıra kullanıcıların genelde gözden kaçırdığı detaylar güncel bir işletim sistemi oluyor. Bilgisayarınızı güncellemek, bilgisayar için ayrıca yeniliklerin kapısını açıyor keza de onu bir takım hatalardan kurtarabiliyor. Apple bilgisayarınızı, Ayarlar ya da Apple logosuna tıklayarak güncelleme kısmından güncelleyebilirsiniz. Bu güncellemenin ardından bilgisayarınıza yeni özellikler gelmenin yanı sıra varsa eğer hataları da gidermiş olacaksınız. Bilgisayarımızı sıkça kullandığımız bu günlerde yeni özellikler işlerimizi kolaylaştıracak. Gelen güncelleme ile beraber giderilen hatalar ise gün içerisinde canımızın sıkılmasını ve zaman kaybetmememizi sağlayacak.

Bizlerin sizlere tavsiyesi, her süre için en iyi performans isteyen kullanıcıların bilgisayarlarını aktüel tutmaları. Bilgisayarınızı aktüel yakalamak ile beraber yukarıda bahsettiğimiz birçok detaydan faydalanabilirsiniz. Sizler için hazırladığımız bu videoyu izledikten sonradan YouTube yorumlar kısmında sizler de bizimle beraber fikirlerinizi belirtmeyi unutmayın. Ayrıca YouTube kanalımıza abone değilseniz abone olursanız seviniriz. İyi seyirler!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.