DOLAR 32,3697
EURO 34,9815
ALTIN 2.326,16
BIST 9.090,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Apple Arcade rakibi Google Play Pass duyuruldu!

23.09.2019
A+
A-

Son yıllarda giderek artan abonelik sistemleri oyun sektörüne kadar sıçradı. Apple’ın geçtiğimiz günlerde ülkemizde de kullanıma sunduğu Arcade abonelik sistemine Google’dan cevap gecikmedi.

Google Play Pass adıyla duyurulan sistem, bugün itibariyle kullanıma açıldı ancak maalesef sadece Amerika’da. Henüz diğer ülkelerde erişime açılmayan Play Pass sistemine, aylık 4.99 dolar ödeyerek dahil olabiliyorsunuz.

Tıpkı Apple Arcade sisteminde olduğu gibi birçok oyuna ve uygulamaya reklamsız ve tam sürüm olarak erişmenizi sağlayan servis, ilk 12 ay içinse sadece 1.99 dolarlık özel bir fiyat seçeneğiyle birlikte 10 günlük ücretsiz deneme imkanı sunuyor.

6 üyeye kadar aile desteği de sunan Play Pass sistemi; Stardew Valley, Risk, Terraria, Monument Valley, Star Wars: Knights of the Old Republic, Reigns: Game of Thrones, Titan Quest ve Wayward Souls gibi oyunları beraberinde getirirken AccuWeather, Facetune ve Pic Stitch gibi uygulamalara da erişim sağlayabiliyor.

Google Play Pass sisteminin diğer ülkelerde ne zaman kullanıma açılacağı ve fiyatların nasıl değişiklik göstereceği ise henüz bilinmiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.