DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 22°C

Apex Legends’in yeni karakteri Crypto ortaya çıktı

28.08.2019
A+
A-

Reddit kullanıcısı Teves 3D’nin paylaştığı fotoğraf sayesinde karakterin görünümü hakkında bilgiye sahip olduk. Diğer kaynaklardan paylaşılan bilgilere göre, karakterin en büyük özelliği düşmanları uzaktan görmesi olacak. Gözetleme kamerası sayesinde düşmanlarını 200 metre öteden 40 saniye boyunca gözetleyebilecek. Drone ile yapacağı saldırılarla düşmanları yavaşlatıp, kalkan hasarı verecek. Bu bilgiler henüz net değil. Karakter gelecekte farklı bir şekilde de karşımıza çıkabilir.

Oyuna gelecek yenilikler yeni karakterle sınırlı değil, yeni bir silah ve Cadılar Bayramı teması da eklenecek.

Yeni gelecek silahın görüntüsü yukarıdaki fotoğraftaki gibi olacak. Silah hakkında yalnızca bu resim mevcut. Video görüntüleri paylaşılıncaya kadar silah hakkında net bir şey söyleyemeyiz.

Son olarak Apex Legends’in ekim ayında çıkaracağı Cadılar Bayramı temasının kostümü de fotoğraflarda ortaya çıktı.

İkinci sezonu henüz devam eden oyunda tüm bu yenilikler yeni sezonla birlikte eklenecek. Apex Legends yeni karakter ne zaman gelecek? Sorusunun yanıtı da o zaman belli olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.