DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Apex Legends Haritası, Minecraft’ta Yeniden Oluşturuldu: Görüntüler Büyüleyici

09.03.2021
A+
A-

Dünyanın en en çok satan oyunlarından olan Minecraft, oluşturulan özel haritalarla haberlerimize defalarca konu olmuştu. Bu bağlamda oyuncular, hayran oldukları diğer oyunların haritalarını Minecraft’ta oluşturuyor, benzersiz çalışmalar ortaya koyuyorlardı. Yine böyle bir olay yaşandı. Bu kez bir Apex Legends hayranı, oyunun haritasını Minecraft’ta yeniden yarattı. Sonuç, gerçekten de takdir edilesiydi.

Reddit’te kullandığı “kurobekuro” ismiyle Apex Legends başlığı altında bir paylaşım yapan kullanıcı, bir anda görülmemiş bir popülariteye ulaştı. Çünkü bu oyuncunun Minecraft’ta oluşturduğu Apex Legends haritası, bugüne kadar oluşturulanlardan çok daha farklıydı. Oldukça detaylı bir çalışma yapan kurobekuro, tüm Apex Legends hayranlarının beğenisini kazanmayı başardı.

İşte Minecraft’ta oluşturulmuş Apex Legends haritasından bir görsel

Minecraft Apex Legends haritası

Oluşturduğu harita ile ilgili açıklamalarda bulunan kurobekuro, hayalindeki haritanın çok daha gelişmiş olduğunu ancak zaman kısıtlaması nedeniyle elinden bu kadarını geldiğini söylüyor. Buna rağmen oluşturulan haritanın gerçeğiyle çok benzer oluşu, oyuncuların beğenisini kazanmayı başarmıştı. Yukarıdaki fotoğraf Apex Legends haritasındaki Train Yard‘ı gösterirken, hemen aşağıdaki fotoğraf ise Harvester isimli yapıyı ortaya koyuyor.

Harvester

Minecraft, oyuncuların hayal dünyasında yarattıkları dünyaları simüle edebilmelerini sağlıyor. kurobekuro’da Minecraft’ın sunduğu nimetlerden faydalanarak, bugüne kadarki en iyi Apex Legends haritasını yeniden oluşturmuş durumda. Peki sizin bu konudaki görüşleriniz nelerdir? kurobekuro, gerçekten de başarılı olabilmiş mi? Fikir beyan edebilmeniz için yukarıda paylaştığımız görsellerin Apex Legends versiyonlarını da hemen aşağıya bırakıyoruz.

Harvester

Train Yard

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.