DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Antalyasporlu Germen, Körfez’de Birinci

07.09.2023
A+
A-

Kocaeli’de düzenlenen Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası Yarışları’nda Antalyasporlu Turgay Germen birinciliği elde etti.

Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası Yarışları 2-3 Eylül 2023 tarihlerinde Kocaeli’de düzenlendi. Yarışlara katılan Antalyaspor’un başarılı sporcusu Turgay Germen tüm rakiplerini geride bırakarak Körfez’den birincilik kupası ile ayrıldı. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen 36 kulüpten toplam 152 sporcunun Kocaeli Kent Ormanı’nda pedal çevirdiği yarışlar, yağmurun da etkisi ile son derece zorlu ve seyir zevki yüksek bir şekilde ilerledi. Yüksek çaba ile birlikte yoğun bir dikkat isteyen tırmanış ve iniş etaplarının bulunduğu yarışları kendi kategorisinde en ön sırada tamamlayan Germen, aynı zamana genel kategori üçüncüsü olarak gelecek hafta Karabük’te yapılacak Türkiye MTB Maraton Şampiyonası büyük bir motivasyon kazanmış oldu.

Antalyasporlu Germen, Körfez’de Birinci

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.