DOLAR 32,2620
EURO 35,0111
ALTIN 2.479,76
BIST 10.566,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Antalyaspor Başakşehir Canlı İzle | ANT BŞK birincil 11’ler | Antalya Başakşehir saat kaçta hangi kanalda

04.07.2020
A+
A-

Süper Lig’in 30. haftasında 60 puanla lider Başakşehir, deplasmanda 37 puanla 9. sırada bulunan Antalyaspor ile karşılaşıyor. Şampiyonluk yolunda kusur yapmaya lüksü olmayan Okan Buruk’un öğrencileri, Antalya’dan 3 puan sonuç hedefinde.

Saat 21.00’de başlayacak olan karşılaşmayı hakem Yaşar Kemal Şanslı yönetecek. 

Antalyaspor Başakşehir nasıl canlı izlenir?

Antalyaspor Başakşehir maçını beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Online olarak izlemek isterseniz de tek maç satın alma özelliğini kullanarak bu maçı kesintisiz bir şekilde izleme imkanına sahip olabilirsiniz. 

Digitürk tek maç satın alma işlemi nasıl yapılır?

Digitürk üzerinden tek maç satın alabilir ve maçları izleyebilirsiniz. Tek maç satın edinmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Satın edinmek için tıklayınız

 

Okan Buruk: “Biz şampiyonluğu yakalayacağımıza inanıyoruz”

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, “Biz başkanımızla, yönetimimizle, seyircimizle birlikte şampiyonluğu yakalayacağımıza inanıyoruz” dedi.

Süper Lig’in 29. haftasında lider Medipol Başakşehir evinde Galatasaray ile 1-1 berabere kaldı. Müsabaka sonrası basın toplantısında konuşan Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, son haftalar yaklaştıkça takımların üzerindeki baskıların arttığını ifade ederek, “Bugün maç öncesi bilhassa sahaya kazanıp rakiplerimizde olan puan farkını açtırmak için çıktık fakat birincil yarının başı ile 2. yarının başı dışında oyunun büyük bir bölümünü rakibimize verdik. Rakibimizin iyi ayaklara sahip olması, santrforsuz oynamaları çok gezerek oynamalarını sağladı. Demba Ba hamlesi ile 4-4-2’ye döndük. Golü de bulduk, 2. gol şansı da yakaladık. Rakbimize pozisyonlar verdik ve kaptırdığımız toptan golü yedik. Ola Ki maçın genelinde 4 tane yakın net pozisyon verdik. Menfaat olarak Galatasaray’ın üstünlüğüyle geçmiş gözüküyor istatistiklerde. Burada rakibimiz özellikle fazla gezen ve pas kalitesi yüksek oyuncularla ayrıca bizim kalemize gelmeye çalıştılar ve bize şanslar verdiler. Biz takım ve kişisel olarak işler yapmadık. Maçtan önce hedefimiz 3 puandı ve maça bakarsak 1 puan fena değil, 10 kişi kaldık. Bundan sonraki haftalarda yine kazanmak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

“Visca’nın kartı doğru değildi”

Visca’nın ikinci sarı kartla oyundan atılmasıyla ilgili konuşan Buruk, “Bugün Visca’ya gösterilen kartın içten olmadığını düşünüyorum. İkisinin de topu alma şansı olan oyuncunun ikisinin de ayakları birbirine değmiştir. Çok basit kartlar gösteriliyor. Mahmut’a gösterilen kart da fazla basitti. Fazla fazla cezalı duruma düşen oyuncumuz oldu. Bu oyuncular üzerinden gösterilen kartlar bizi de üzmüş oldu. Gösterilen basit kartlar her takım içinde fena. Visca’nın pozisyonunda bilhassa kimin faul yaptığını anlayamadığımız pozisyon. İkinci sarıdan kırmızı vermesini içten bulmuyorum. Bu kartların fazla dürüst olduğunu düşünmüyorum” ifadelerini kullandı.

“Haftaya kazanıp çıkışımızı devam ettirmemiz gerekiyor”

Takımın durumu ve Trabzonspor ile olan 2 puanlık ayrım hakkında görüşlerini gösteren Okan Buruk, “Trabzonspor 2 puan kaybetti gibi gözüküyor fakat maçtan önce 1 puan bize yaklaşmıştı. Biz 1 puan alarak 2 puanlık farkı koruduk. Ben sahada oyun olarak olumlu görmedim. 2 puanlık bir avantajımız var, haftaya da Galatasaray-Trabzonspor maçı var. Bu haftaya bu şekilde lider olarak girmek ister misiniz deseniz evet isterdim derdim. Önümüzdeki hafta deplasmanda kazanıp çıkışımızı devam ettirmemiz gerekiyor. Kayda Değer oyuncular cezalı duruma düştü. Bu koşul bizim açımızdan olumsuz ama takımımızda en iyisini yapmaya çalışan oyuncular var onlarla devam edeceğiz” diye konuştu.

“Biz kendi işimize bakıp yolumuza devam etmek istiyoruz”

Oynadıkları fikstür hakkında konuşan Buruk, “Bizim baktığımız en zor fikstürümüz bu haftaya dek olan fikstürdü. Her hafta her maç fazla şiddet fakat bilhassa üstünlük yarışı içerisinde olmuş takımlarla oynayacağımız maçlarda zordu ve bunları bu hafta Galatasaray ile bitirdik. Bundan sonraki oynayacağımız maçlar küme düşme hattı ve sonrasındaki takımlarla ve kuvvet olacak. Oyuncular ile inancımız tam. Sıkıştırılmış bir yıllık var. Haftaya oynadıktan 3 gün daha sonra Denizlispor ile oynayacağız. Burada avantajımızı devam ettirme şansımızı ortaya çıkaracak. Biz kendi işimize bakıp sahada kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz” açıklamasını yaptı.

“Biz şampiyonluğu yakalayacağımıza inanıyoruz”

Başakşehir’in şampiyonluk durumu ile alakalı açıklamalarda yer alan Okan Buruk şu ifadelere yer verdi:
“Şiddet bir süreçten çıktık lakin hazırlık dönemini iyi geçiren takımlardan biriyiz. Burada özellikle performans olarak son 2 maç ve içeride oynadığımız maçlar oyun olarak bizi mutlu etmişti. Bugün oyun olarak istediğimizi yapamadık fakat bu 5 haftalık bir süreç. Biz başkanımızla, yönetimimizle, seyircimizle birlikte şampiyonluğu yakalayacağımıza inanıyoruz. Her şey 5 maç sonunda belli olacak lakin bu avantajımızı da sahada oyuncularımızla birlikte yapacağız. Bu seneye fena başladık, uzun zaman önderlik koltuğunda değildik fakat geçen hafta aldık. Ligin sonunda da bunu devam ettirmek istiyoruz. Geçen seneye tarafından çok daha inançlı ve kadro olarak güçlüyüz.”

Antalyaspor, Başakşehir karşı seriyi devam ettirmek istiyor

Antalyaspor, yarın oynayacağı Medipol Başakşehir karşılaşmasından da puan ya da puanlar alarak ligdeki 11 maçlık yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor.

Süper Lig’de 11 maçtır yenilmeyen Fraport TAV Antalyaspor, yarın sahasında karşılaşacağı Medipol Başakşehir maşında da serisine devam etmek istiyor. İkinci yarıda Tamer Tuna’nın göreve gelmesiyle büyük bir çıkış yakalayan Antalyaspor, son 11 maçında 5 galibiyet, 5 birliktelik elde ederek ligde 37 puanla 9. sıraya yükseldi.

Kırmızı-beyazlılar, Medipol Başakşehir ile bugüne dek 18’i Süper Lig, 8’i 1. Lig elde etmek üzere 26 defa karşılaştı. Bu karşılaşmalarda Antalyaspor’un 7, Medipol Başakşehir’in 13 galibiyeti bulunurken, 6 maç berabere bitti. Ligin birincil yarısındaki mücadeleyi Medipol Başakşehir 2-0 kazanmıştı

Süper Lig’in 30. haftasında Antalya Stadyumu’nda saat 21.00’de başlayacak FTA Antalyaspor – Başakşehir karşılaşmasını Yaşar Kemal Şanslı yönetecek. Şanslı’nun yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve Serkan Çimen yapacak.

Cezalı ve sınırdakiler

Antalyaspor’da kart cezalısı Hakan Özmert, sakatlığı devamlı Bahadır Öztürk ve ülkesinde yer alan Charles takımdaki yerini alamayacak. Kırmızı-beyazlılarda, Sinan Gümüş, Jahovic, Mukairu, Podolski, Gustavo, Ferhat ve Boffin ise kart sınırında bulunuyor.

Başakşehir’de sol beke iki namzet: Hasan Ali ve Rybus

Medipol Başakşehir, sezon sonunda takımdan ayrılması beklenen sol bek Gael Clichy’nin yerini yüklemek için çalışmalara başladı. Turuncu-lacivertlilerde söz konusu alan için Hasan Ali Kaldırım ve Maciej Rybus isimleri ön plana çıkıyor.

Süper Lig’de geride kalan 29 haftada topladığı 60 puanla Trabzonspor’un iki puan önünde lider durumda bulunan Başakşehir’de teknik heyet ve yönetim, şampiyonluğa kilitlenmiş durumda. Geçtiğimiz yıllarda son haftalarda kaçan kupayı bu sezon müzesine götürmek isteyen turuncu-lacivertlilerde Teknik Direktör Okan Buruk, bir yanlamasına da gelecek senenin kadro planlaması konusunda yönetimle birlikte çalışmalarını sürdürüyor. İstanbul temsilcisinin transferde öncelik verdiği mevki ise sol bek. Başakşehir, üç sezondur turuncu-lacivertli formayı terleten fakat sezon sonunda takımdan ayrılmasına belirli gözüyle bakılan 34 yaşındaki Clichy’nin yerine arayışlarına başladı.

Hasan Ali ile bağlantı kuruldu

Turuncu-lacivertlilerin sol bek adaylarından biri Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım. Sarı-lacivertlilerde yeteri değin vakit alamayan Hasan Ali için devreye giren M.Başakşehir, takımdaki geleceği belirsizliğini koruyan başarılı futbolcuyla da bir ön mülâkat gerçekleştirdi. Olumlu geçen bu görüşmenin arkasında taraflar, sezon sonunda tekrar masaya oturmak için anlaştı. 30 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe ile sözleşme uzatmadığı takdirde gelecek sezondan itibaren turuncu-lacivertli formayı giymeye yakın.

Hasan Ali, bu sezon sarı-lacivertlilerle ligde 13 maça çıkıp 1 asist yaptı.

Rybus ismi de gündemde

Başakşehir’de gündemdeki bir diğer isim ise Maciej Rybus. Rusya Premier Lig takımlarından Lokomotiv Moskova ile olan sözleşmesi ay sonunda bitecek olan Polonyalı futbolcu, turuncu-lacivertlilerin sol bek için düşünüğü oyunculardan biri. M.Başakşehir, Rus ekibi ile 2019-2020 sezonunda toplamda 23 maça çıkıp 4 asist yapan Rybus’la da görüşme halinde.

Turuncu-lacivertliler, ligde kalan 5 maçlık periyodu da atlattıktan sonradan transfer için son kararını verecek.

Olası 11’ler;

Antalyaspor: Boffin, Nazım Sangare, Veysel Sarı, Ersan Gülüm, Kudrashov, Fredy, Doğukan Sinik, Sinan Gümüş, Amilton, Podolski, Jahovic

Başakşehir: Mert Günok, Caiçara, Ponck, Epureanu, Clichy, Mehmet Topal, İrfan Can Kahveci, Gulbrandsen, Berkay Özcan, Crivelli, Demba Ba

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.