DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Antalyaspor Ankaragücü Canlı İzle Bein Sports| Antalya Ankaragücü Canlı Skor Maç Kaç Kaç

20.12.2019
A+
A-

Antalyaspor Ankaragücü Canlı İzle… Süper Lig’in 16. haftasında bugün saat 20.30’da MKE Ankaragücü’nü ağırlayacak olan Antalyaspor bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Ligde 13 puanla 16. sırada bulunan Antalyaspor, MKE Ankaragücü ile 37. kez karşılaşacak. Geride kalan 36 maçta Antalyaspor 15, MKE Ankaragücü 10 kez galip ayrılırken, 11 müsabaka ise berabere tamamlandı.

8 maç aradan sonra 3 puan hasretini noktalamak isteyen Akdeniz ekibinde bu karşılaşma öncesi 3 eksik göze çarpıyor. Zorlu mücadele öncesi Antalyaspor’da, Bahadır Öztürk ve Harun Kavaklıdere sakatlıklarından, Ufuk Akyol ise cezası nedeniyle forma sahada olamayacak.

İki takım arasında daha önce oynanan toplam 41 maçtan 15’ini Antalyaspor, 12’sini MKE Ankaragücü kazanırken, 14 maç ise berabere bitti. İç sahadaki 20 maçtan Antalyaspor 9’unu kazanırken, 6’sında da berabere kaldı. 5 maç da Başkent ekibi sahadan galip ayrıldı.

Ligde geçen sezon oynanan ilk karşılaşmayı Antalyaspor deplasmanda 1-0 kazanırken, ikinci maçı ise MKE Ankaragücü deplasmanda 4-2’lik skorla kazandı. İki takımın TFF 1’inci Lig’deki iki karşılaşması berabere biterken, Türkiye kupasındaki iki maçı ise MKE Ankaragücü kazandı, bir hazırlık maçı da berabere bitti.

Başkent ekibi ligde 15 hafta sonunda, topladığı 10 puanla averajla son sırada bulunuyor.

Antalyaspor Ankaragücü nasıl canlı izlenir?

Antalyaspor Ankaragücü maçını beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Online olarak izlemek isterseniz de tek maç satın alma özelliğini kullanarak bu maçı kesintisiz bir şekilde izleme imkanına sahip olabilirsiniz

Digitürk tek maç satın alma işlemi nasıl yapılır?

Digitürk üzerinden tek maç satın alabilir ve maçları izleyebilirsiniz. Tek maç satın almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Satın almak için tıklayınız

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.