Antalya Gazipaşa’da Kırmızı Işık İhlaliyle Çarpışan Araçlar: 6 Yaralı
Antalya Gazipaşa’da kırmızı ışık ihlali nedeniyle çarpışan araçlar: 6 yaralı, güvenlik ve güncel gelişmeler için haberi takip edin.
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde kırmızı ışık ihlali yapan hafif ticari araç ile otel personel servisi midibüsünün çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı; yaralılardan 3’ü ağır durumdadır. Kaza, saat 05.30 sularında D-400 Karayolu üzerindeki Denizkızı Kavşağı’nda meydana geldi.
İddiaya göre şehir merkezi Selinus Sahili yönüne giden 07 C 50039 plakalı otel personelini taşıyan servis midibüsü, Anamur istikametine ilerleyen ve kırmızı ışık ihlali yaptığı belirtilen 06 DMK 015 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle hafif ticari araç bordüre, ardından trafik lambası direğine çarparak durabildi. Midibüs ise orta refüjde kaldı ve yolcular yol kenarına savruldu.
Kazada S.Ş. (33) yönetimindeki hafif ticari aracın sürücüsü S.Ş., aralarında Ş.T. (37) ve M.Ş. (25) ile araçta sıkıştı. Midibüs sürücüsünün eşi E.K. (29) ve 1 yaşındaki kızları E.S.K. ile midibüs yolcusundan E.B. (38) hafif şekilde yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye sevk edildi.
İtfaiye ekiplerinin uzun süren çalışması sonucunda S.Ş. ve M.Ş. araçtan kurtarılarak ilk müdahalenin ardından Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Durumu ağır olan M.Ş., ilçedeki kontrollerin ardından ileri tetkik ve tedavi için ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralıların tedavileri devam ediyor.
Kazayla ilgili polis ekiplerinin tahkikatı sürüyor. Olayla ilgili resmi açıklama ve bulgular ilerleyen saatlerde netleşecektir.