Antalya-Astana Uçağında Tartışma ve Acil İniş
Antalya-Astana uçağında yaşanan tartışma, yolcuları tedirgin etti. Uçuş sırasında meydana gelen olaylar ve acil iniş anı, yolcuların yaşadığı stres dolu anları gözler önüne seriyor. Detaylar için tıklayın!
Antalya-Astana Uçağında Tartışma
Antalya’dan Kazakistan’ın başkenti Astana’ya giden bir uçakta, iki Kazak kadın ile bir Ukraynalı çift arasında beklenmedik bir tartışma meydana geldi. Uçak, hava yolu seferinin ortasında, yolcular arasında yaşanan anlaşmazlık sonucunda kargaşaya dönüştü.
Yaşanan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüşünce uçak pilotu, güvenlik amacıyla geçiş güzergahı üzerinde bulunan Erzurum Havalimanı’na acil iniş yapma kararı aldı. Saat 02.00 sıralarında gerçekleştirilen iniş, yolcular arasında oluşan gerginliği sona erdirmek için bir çözüm olarak değerlendirildi.
- İniş sonrası, polis ekipleri hemen uçağa yöneldi.
- Kavga eden 3 kadın ve bir erkek yolcu, güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı.
- Taraflar arasında yaşanan olay nedeniyle birbirlerinden şikayetçi olmaları üzerine, sağlık kontrolü için farklı hastanelere sevk edildiler.
Hastanede gerekli sağlık kontrolleri tamamlanan yolcular, ardından polis merkezine götürüldü. Bu süreç devam ederken, kavga eden yolcuları Erzurum’a bırakan pilot, seferine kaldığı yerden devam etmeyi başardı. Olay, uçuş güvenliği açısından alınan hızlı tedbirlerin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.