DOLAR 32,5548
EURO 34,9380
ALTIN 2.443,23
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C
Sal 17°C

Anneler Günü için sürpriz video

13.05.2018
A+
A-

Video içeriğini merak edenler için bazı bilgiler vereyim. 

İlk önce anneme hangi telefonu kullanıyorsun diye sordum. Bu soru ile başlamamın elbette bir sebebi var. Kendisine önerdiğim markayı kullanmak istemeyen ve yeniden eski (hatta çok eski telefona) dönme kararı alan annemin, neden böyle bir tercih yaptığını, bu video içinde izlemiş olacaksınız. 

Dünyayı keşfedip, kendimi bilmeye başladığım zamanlarda evimizde çok fazla teknoloji yoktu. Siyah beyaz bir televizyon, kaset çalar ve yıllar sonra da analog bir telefon. Eve giren ilk teknolojiler bunlar oldu. Teknolojinin çok az olduğu o zamanlar ile bugün arasında ne fark olduğunu sordum. 

Annemden izin alarak telefonunda hangi uygulamalar olduğunu sordum ve birkaç tanesini de kurcalamaya başladık. Maalesef WhatsApp hesabına da girdik ve üyesi olduğu mesajlaşma gruplarını sorduk. Hatta o grupta paylaşılan bir de videoyu izledik. 

Anneme sorduğum bir diğer soru da, “Ben ne iş yapıyorum?” oldu. Aslında kendim bile bazen anlatmakta güçlük çekiyorum. Acaba annem nasıl anlatacak derken, dışarıdan nasıl göründüğümü bir kez daha bu videoda izleyeceksiniz.

Çekimler esnasında aklıma gelen bir diğer güzel soru da “ShiftDelete.Net‘i kurmasaydım, hangi işi yapmamı isterdin?” oldu. Annelerin beklentileri gerçekten fazla. Bağımsız ölçüm sitesi Alexa’ya göre Türkiye’nin en çok tıklanan ilk 100 sitesi içerisinde teknoloji alanında lider de olsanız, kendinizi annenize beğendiremiyorsunuz. 

Dilerseniz, hem bu soruların cevaplarını hem de keyifli bir sohbeti, aşağıdaki video ile sizlerle paylaşalım.

Sürpriz video hazır

Bu vesile ile tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyoruz. Annesi, ebedi hayata intikal etmiş olan tüm dostlarımıza için de dualarımızı eksik etmeyeceğiz.

Çalışmaktan büyük keyif aldığımız sitemizde, en yeni teknolojileri, haber / makale / videolarla sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Teknoloji ile kolaylaşan ve daha da verimli hale gelen hayatlarımızda, Anne gibi kutsal bir varlığa zaman ayırmayı ihmal etmeyin lütfen.

Anneler Günü mesajlarınızı yazın

Sizin de bu özel gün için söylemek istedikleriniz varsa, aşağıdaki yorum kısmına fikirlerinizi yazın lütfen.

Not: Kadınlar için hayatı kolaylaştıracak teknolojileri inceleyen Pembe Teknoloji kanalımızda, anneler Günü için güzel bir hediye önerisi paylaştık.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.