DOLAR 32,3656
EURO 35,1270
ALTIN 2.324,44
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Anne Hathaway’in eski sevgilisi bilinmeyen gerçeği açıkladı!

21.07.2021
A+
A-

Sözcü Gazetesi’nin haberine göre Oscar ödüllü aktris ve İtalyan iş insanı, 2004 yılında ortak arkadaşları aracılığıyla bir akşam yemeğinde tanıştıktan sonra dört yıl birlikte oldu.

Savcılar, Follieri’yi üst düzey bir Vatikan yetkilisi olarak kendini tanıtıp emlak yatırımcılarını 6 milyon dolara kadar dolandırmakla suçladı. Hatta Bill Clinton’ın da dolandırıldığı konuşulan ve Hathaway sayesinde Hollywood’a giren Follieri, suçunu kabul etti ve yaklaşık beş yıl parmaklıklar altında kaldı. Ayrıca Follieri’nin Amerika’ya girmesi de yasaklandı.

The Daily Mail’e yıllar sonra konuşan iş insanı, “O gece Annie, Los Angeles’tan beni aradı. Eve ne zaman geleceğini söylemek için 10 dakika telefonda konuştuk. Yanlış hatırlamıyorsam, Annie’nin son sözleri ‘Seni sonsuza kadar seviyorum’du ve görüşmeyi sonlandırdık. Bu konuşma, 24 Haziran 2008’de sabah saat 2’de gerçekleşti. Saat 6’da tutuklandım ve Annie ile bir daha hiç konuşmadım.” ifadelerini kullandı.

Follieri, Hathaway için “Sanırım bir iş kararı verdi. Kariyerini kurtarmanın daha önemli olduğuna karar verdi. Öfkeli değilim ama incindim” dedi.

43 yaşındaki Follieri, eşi Konstantina ile aşkı yeniden buldu. Hathaway ise 2012 yılında Adam Shulman ile evlendi. Çiftin, Jonathan ve Jack adında iki oğulları var.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.