DOLAR 32,2596
EURO 35,0729
ALTIN 2.467,22
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Anlamlı festivalde 334 bin 377 ihtiyaç karşılandı

11.05.2020
A+
A-

Milliyet Gazetesi’nden Seçkin Şenvardar’ın haberine kadar Bade İşçil, Şebnem Bozoklu ve Gupse Özay gibi isimlerin önderliğinde; Sertab Erener, Sıla ile Kerem Görsev gibi yaklaşık 50 sanatçının misafir olduğu müzik festivali Festtogether, virüs nedeniyle bu yıl online yapıldı. Söyleşi ve konserlerin gerçekleştiği ‘Festtogether’ organizasyonun 13 saatlik yayınını 10 milyon kişi izledi.

Gün sonunda, katılımcılar ve sanatçıların desteğiyle İhtiyaç Haritası sosyal sorumluluk projesi üzerinden 334 bin 377 kişinin ihtiyacı karşılandığı açıklandı. ‘Burada Olan Burada Kalır’ gösterileriyle adından söz ettiren Başarı Algöz ve Can Yılmaz ikilisi, etkinliğe 35 bin TL’lik destek yaptıklarını söyledi.

Şef Sıla

Şef eşi Hazer Amani’yle mutfaktan çıkmayan Sıla, “Ha bire yiyoruz. Yemek Yemek de yapıyorum, bu işin sonunda şef çıkarım. Bir altın bilezik daha takarım koluma… Yeni şeyler öğreniyorum” biçiminde konuştu.

 ‘Çalışmayı özledim’ 

“Yuvamla aram iyidir” diyen Şebnem Bozoklu, “Bu dönemde izliyorum, dinliyorum ve okuyorum. Çalışmayı özledim. O orgunluklardan şikayet etmemenin değerini anladım” diye konuştu.

‘Çok şey öğretti’

Salgının çok şey öğrettiğini gösteren Sertab Erener, “Dünyada afiyet sistemlerinin iyi olmadığını ve önemli incelemeler yapılması gerektiğini gördük. Bu sınavdan en iyi bizim ülke çıktı” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.