DOLAR 32,2944
EURO 34,6289
ALTIN 2.412,06
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Ankaragücü’nden isim sponsorluğu açıklaması

24.02.2019
A+
A-

MKE Ankaragücü Spor Kulübü, Makine Kimya Endüstrisi (MKE) ile yıllardır süren isim sponsorluğu anlaşmasının devamı hakkında MKE’den kulübe henüz sponsorluk ile ilgili dönüş yapılmadığını ve net bir adım atılmadığını açıkladı.

MKE Ankaragücü Spor Kulübü’nün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, “Kuruluş dönemimizden bu yana kulübümüzün yanında olan ve her zaman desteği ile kulübümüze katkı sağlayan Makine Kimya Endüstrisi (MKE) ile Spor Toto Süper Lig’in 2018-2019 sezonunda da isim sponsorumuz olarak birlikteliğimize devam etmekteyiz. Ayrıca isim sponsorluğumuzun yanı sıra Makine Kimya Endüstrisi (MKE) ile iyi niyet çerçevesinde, ikili ilişkilerimizi pekiştirerek, uzun yıllar süre gelen birlikteliği yine bu sezon forma göğüs sponsorluğu ile sürdürüyoruz. Gelinen bu noktada Makine Kimya Endüstrisi (MKE) tarafından kulübümüze henüz sponsorluk ile ilgili dönüş yapılmamış ve net bir adım atılmamıştır” denildi. 

Açıklamada, “MKE Ankaragücü Spor Kulübü olarak, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında karşılaşacağımız Büyükşehir Belediye Erzurumspor mücadelesinde de ismini taşımaktan gurur duyduğumuz Makine Kimya Endüstrisi ‘MKE’ yazılı formalarımız ile sahaya çıkacağımızı ve yine iyi niyet çerçevesinde ‘MKE’ isim ve forma göğüs sponsorluğu altında mücadele edeceğimizi aktarmak istiyoruz” ifadeleri de yer aldı.

Cevdet Fırat Aydoğmuş
 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.