DOLAR 35,5629
EURO 36,9832
ALTIN 3.096,05
BIST 10.029,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Çok Bulutlu
İstanbul
10°C
Çok Bulutlu
Sal 11°C
Çar 11°C
Per 13°C
Cum 11°C

Ankara’da Sinan Özçelik’in Eski Eşine Bıçaklı Saldırısı ve Mahkeme Kararı

Ankara’da Sinan Özçelik’in eski eşine bıçaklı saldırısı sonrası gelişmeler ve mahkeme kararı hakkında bilgilendirici bir içerik. Olayın detayları, adli süreç ve toplumsal etkileri üzerine kapsamlı bir inceleme.

11.01.2025
A+
A-

Ankara’da Şok Edici Bir Olay: Sinan Özçelik’in Eski Eşine Bıçaklı Saldırısı

Ankara’da gerçekleşen bir olay, herkesin yüreğini burkdu. Sinan Özçelik, eski eşi Sinem T.‘yi çocuklarının gözleri önünde 7 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Olayın ardından, mahkemede Özçelik hakkında müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. Ancak, mahkeme, cezasını ‘ağır tahrik’ ve ‘takdir indirimi’ gibi sebeplerle 8 yıl 4 aya düşürdü.

Olayın Gelişimi

Olay, 24 Ekim 2024 tarihinde meydana geldi. Sinan Özçelik, eski eşi Sinem T.‘yi çocuklarının yanında 7 kez bıçaklayarak ağır yaraladı. Bu korkunç saldırı, aile içinde büyük bir travma yarattı.

Tahliye ve Yeniden Tutuklanma Süreci

Olayın ardından tutuklanan Özçelik, 9 ay sonra tahliye edildi. Ancak, savcılığın yaptığı itiraz sonucunda yeniden tutuklandı. Bu durum, hem mağdur Sinem T. hem de kamuoyu tarafından büyük bir tepkiyle karşılandı.

Savunma ve Mahkeme Kararı

Karar duruşmasında savunma yapan Özçelik, eylemini çocuğunun kendisine gönderdiği mesajların sebep olduğunu öne sürdü. Mahkeme, Özçelik’e ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan müebbet hapis cezası verdi. Ancak, ceza, ‘ağır tahrik’ ve ‘takdir indirimi’ uygulanarak 8 yıl 4 aya düşürüldü.

Sinem T.’nin Tepkisi

Karara itiraz edeceğini belirten Sinem T., “Ellerinde somut bir delil olmamasına rağmen karşı tarafın iftiralarıyla çocuklarım elimden alındı. Çocuklarımın yanımda olmasını istiyorum” şeklinde konuştu. Bu durum, aile mahkemelerinin kararlarının ne denli önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.