DOLAR 32,5095
EURO 34,8071
ALTIN 2.486,95
BIST 9.559,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

Ankara’da kan donduran bilgisayar oyunu faciası!

06.10.2018
A+
A-

Başkent’te yaşanan olay ile birlikte Ömer Faruk Karakoç ve Kerem İleri adlı iki genç internet üzerinden satın aldıkları pompalı tüfekle, parkta oynadıkları oyun sırasında 1 kadını yaraladılar.

Yaşanan bu korkunç olay sonrasında arkadaşı Faruk Karakoç ile tartışan Kerem İleri, ilk önce arkadaşını sonra kendisini pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Geçtiğimiz 3 Ekim’de yaşanılan bu olay hakkında derinlemesine inceleme başlatan Emniyet Güçleri, 2000 doğumlu iki gencin, sanal ortamda oynadıkları bilgisayar oyununu canlandırmak istediklerinin altını özellikle çizdi.

Bu sırada internetten satın aldıkları pompalıyı ateşleyen gençler, pompalıdan sıçrayan saçmaların parkta bulunan bir bayana isabet etmesi sonucunda, olay yerinden korkarak uzaklaştılar.

Daha sonrasında ise arkadaşı ile tartışmaya başlayan Kerem İleri, elindeki silah ile arkadaşını vurduğu ortaya çıktı. Sonrasında ise arkadaşını vurmuş olduğu silahla intihar eden genç, ne yazık ki olay yerinde can verdi.

Ankara’da yaşanılan bilgisayar oyunu faciası akıllara geçmiş tarihlerde yaşanılan bilgisayar oyunu facialarını çağrıştırdı. Görünen o ki oyundaki şiddet unsurları, genç yaştaki oyuncuları oldukça etkilemekte. Önümüzdeki günlerde bu tarz oyunlar için bir düzenlemeye gidecek olan yetkililerin, yaşanabilecek olayların önüne geçmesi ön görülüyor.

Peki, siz yaşanılan bu olay hakkında ne düşünüyorsunuz? Yetkililer ne gibi önlemler almalı? Yorumlarınızı bekliyoruz…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.