DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Ankara’da deprem paniği

23.01.2020
A+
A-

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Ankara’nın Akyurt ilçesinde 06.54’te 4,5 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

AFAD’ın Twitter hesabından yapılan bilgilendirmede, Ankara Akyurt’ta meydana gelen deprem sonrasında an itibariyle, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı ve gelişmelerin takip edildiği bildirildi.

Ankara Valisi Vasip Şahin de Twitter hesabından, “İlimiz Akyurt ilçe merkezinde meydana gelen 4,5 şiddetindeki depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmamıştır. Detaylı incelemeler için ekipler sahada çalışmalarına başlamıştır. Kamuoyunun bilgisine sunulur.” açıklamasını yaptı.

“Şu ana kadar olumsuz bir durum söz konusu değil”

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçeye bağlı Kozayağı Mahallesi’nde 06.42’de 3,8, Ahmetadil Mahallesi’nde ise 06.54’te 4,5 büyüklüğünde deprem kaydedildiğini belirtti.

Depremin ilçe merkezinde, çevre ilçelerde ve Ankara’da hissedildiğini aktaran Ayık, “Mahalle muhtarlarımızla irtibat halindeyiz. Çok şükür şu ana kadar olumsuz bir durum söz konusu değil. Deprem bölgesindeki mahallelerimizde, ilçemizde ve Ankara’da depremi hisseden herkese geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” ifadesini kullandı.

3,8 büyüklüğünde deprem

Ayrıca ilçesinde saat 06.42’de 3,8 büyüklüğünde deprem kaydedilmişti.

Deprem yerin yaklaşık 7 kilometre derinliğinde gerçekleşmişti.

Manisa’da şiddetli deprem

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.