DOLAR 32,3852
EURO 35,0493
ALTIN 2.326,85
BIST 9.128,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Android Wear isim mi değiştiriyor?

12.03.2018
A+
A-

Muhtemel yeni logosu da gözüken Wear OS isim olarak da oldukça mantıklı bir hamle olarak görülüyor. Bildiğiniz gibi platform bağımsız ve iOS ile de uyumlu. Yani yeni isim bunu en iyi şekilde yansıtıyor.

Reddit kullanıcısı H3x0n ya da bilinen ismiyle Fabian Terhost tarafından Google Play Servisleri beta APK dosyasının kaynak koda dönüştürülmesi sayesinde aşağıdaki görselde göreceğiniz satırlar ortaya çıkartılmış. Reddit başlığında Terhost, yeni markalandırmanın sonraki Google Play Servisleri sürümüyle birlikte hayata geçirileceğine inandığının altını çiziyor.

Google yakın zamanda ödeme servisi Android Pay için de Google Pay adını kullanmaya başlayarak benzer bir strateji izlemişti. Şirketin gelecekte başka hangi servis ve yazılımlarının adında değişiklik yapacağı merak konusu.

:: Google’ın bu marka değiştirme kararlarını doğru buluyor musunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.