DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Android uygulaması geliştirmek ister misiniz?

08.06.2018
A+
A-

Udemy’nin sunduğu 24.99 TL avantajlı fırsatı ile Kotlin kullanarak Android uygulamaları geliştirebilirsiniz. Kotlin ile Android Mobil Uygulama Geliştirme Kursu sayesinde, Google’ın mobil işletim sistemi için uygulama geliştirebileceksiniz. Kotlin dili ile yazılım geliştirmeyi öğrenip, Retrofit, Firebase ile gelişmiş uygulamalar geliştirin.

Google’ın Mayıs ayında düzenlediği Google I/O 2018 etkinliği de, Android için yazılım geliştirmenin ne kadar önemli olduğu ortaya açık bir şekilde koydu. Sizler de bu kitlenin içinde yer alan bir geliştirici olmak istiyorsanız, Udemy’nin sunduğu ve sadece 24.99 TL bedel ile sahip olabileceğiniz kurs ile bunu gerçekleştirebilirsiniz.

Her programlama dilinde olan temel yapıların ne olduğunu ve nerede neden kullanıldığını, Android ile ilgili önemli kavramların tüm detaylarını, etkileyici ve dikkat çeken arayüze sahip android uygulamalarını Kotlin ile hızlı bir şekilde geliştirmeyi öğrenebileceksiniz.

Bu kurs neleri içeriyor?

Udemy’nin sunduğu Android uygulama geliştirme kursu, 53.5 saatlik video içeriği, 15 makale, 13 yardımcı kaynak, tek bir satın alım ile ömür boyu erişim gibi önemli şeylere sahip olabileceksiniz! Bitirme sertifikası sayesinde de elde ettiğiniz başarıyı taçlandırabilirsiniz.

Kotlin ile Android Mobil Uygulama geliştirmek için nelere ihtiyacınız var?

intellij idea ve Android Studio editörünü kurabileceğimiz bir bilgisayar. Kotlin öğrenme isteği, Android uygulamalar yaratma heyecanına sahip olma. Kısacası, “bu yola girmek istiyorum” demeniz yeterli olacak. Java veya başka bir programlama dili bilmeniz gerekmiyor çünkü tüm konu ve kavramlar en başından itibaren sizlere anlatılıyor. Sadece 24.99 TL ödeyerek tüm bunlara sahip olabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.