DOLAR 32,2669
EURO 34,6747
ALTIN 2.400,68
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C

Android duvar kağıdı bulma uygulamaları!

20.08.2018
A+
A-
Haftanın en iyi duvar kağıtları – 19 Ağustos

Hayatımızın olmazsa olmazları arasına giren akıllı telefonlarımızı daha da güzelleştirmek için birbirinden güzel duvar kağıtlarını haftanın en iyi duvar kağıtları – 19 Ağustos listemizde sizler için bir araya getirdik.

Android duvar kağıdı bulmak için belki de bu uygulamalardan bazıları hiç aklınıza gelmemiş olabilir. Şimdi isterseniz bu 5 uygulamaya bir bakalım. 

Google Arama

Evet, Google uygulaması istediğiniz türde duvar kağıdını bulmak için aslında en kolay ve en efektif seçenek. Arama kutusuna daha istediğinizi yazmanız ile birlikte uygulama tüm dünyadaki web sitelerini tarayarak bakmayı bitiremeyeceğiniz sayıda sonucu karşınıza döküyor. Ayrıca, gerekli parametreleri girerek tam olarak istediğiniz tür ve çözünürlükte duvar kağıtları bulmak mümkün. Uygulamanın ücretsiz olması ve akıllı telefonunuzda hali hazırda yüklü olması da cabası.

:: Google Arama indir

Android duvar kağıdı

1 2 3 4 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.