DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 23°C

Android cihazlarda en süratli işlemciler belli oldu En hızlı işlemciler için AnTuTu bir görsel hazırladı. Android en hızlı işlemciler konulu tabloda en …

20.05.2020
A+
A-

AnTuTu, kendi sitesi üzerinden en yüksek performanslı işlemcileri gösteren bir görsel yayınladı. Görselde bir roket görülüyor ve roketin ulaştığı en üst noktada en çabuk işlemci konumlandırılmış durumda. En çabuk işlemci unvanını da tahmin edileceği üzere Snapdragon 865’e verildi.

Roketin altında işlemcilerin arasındaki başıboşluk da performans farklılıklarını gösteriyor. İkinci sıraya baktığımızda ise karşımıza Exynos 990 işlemci çıkıyor. Üçüncü sırada da Snapdragon 855 Plus işlemci yer alıyor.

Buradan ulaşabileceğiniz internet sayfasında bulunan Android cihazlarda en çabuk işlemciler görseli şu şekilde.

Listenin zirvesinde oluşan Snapdragon ve Exynos farkı dikkatlerden kaçmadı. Exynos 990 işlemcinin performansına bakıldığında, Snapdragon 865’cilt oldukça geride olduğu görülüyor.

Kirin 990 işlemci ise Snapdragon 855’deri sonradan listede kendini gösteriyor. MediaTek tarafında ise Dimensity 1000L işlemci, Exynos 9820’den sonradan kendine yer bulabilmiş durumda. Helio G90T ise daha da aşağı Snapdragon 765’ten geride yer buldu.

Bu listede sadece Android en seri işlemciler belirtiliyor. iOS cihazlarda bulunan ekipman için böyle bir tablo oluşturulmuş değil.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.