DOLAR 32,3704
EURO 34,7268
ALTIN 2.400,47
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Android 11 DP 3 çıktı! Beklenen son geldi! Corona virüsü salgınına karşın Android işletim sistemi çabuk geliştirilmeye devam ediliyor. Android …

24.04.2020
A+
A-

Bir uygulamadan çıkma işlemi kullanıcı tarafından gerçekleştirilirken, bir çöküntü sebebiyle başvuru formu kapanabilir. İşletim sistemine eklenen yeni API doğru geliştiriciler bir uygulamadan nasıl çıkıldığı konusunda detaylı bilgilere erişebiliyor. GWP-ASan adlı yeni emniyet protokolü, sistem performansını asgari seviyede etkilemesine rağmen çok daha fazla güvenlik sağlıyor.

Bilhassa oyun geliştiricileri APK dosyalarının büyüklüğü sebebiyle önemli bir süre kaybı yaşıyor. GB’lar boyutundaki dosyaları telefona çok daha kısa sürede aktarmak için Android 11 DP 3 ile ADB Incremental isimli yeni bir nitelik kullanıma sunuldu.

Bunun yanı sıra kablosuz hata ayıklama özelliği daha işlevsel hale getirildi.

Geliştirici olmayanlar için bu özellikler böylece heyecan verici görünmüyor. Fakat, daha iyi bir kullanımı deneyimi için manâlı yenilikler olduğunu söylemeliyiz. Natürel, bunların yanı sıra Google’ın güncelleme notlarında bahsetmediği birçok değiştirme, ekleme ve ayarlama gerçekleştirdiğini belirtmek isteriz.

Pixel serisi telefonlara sahip olanlar (birincil model hariç) Android 11 Geliştirici Önizleme sürümünü yükleyebiliyor. Ama, jurnal kullanımda sorunlarla karşı karşıya kalabileceğinizi ve yüklemenizi tavsiye etmediğimizi spesifize etmek isteriz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.