DOLAR 32,2129
EURO 34,6950
ALTIN 2.440,32
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 20°C
Cum 22°C

ANALİG Türkiye Badminton şampiyonları belli oldu

21.08.2023
A+
A-

Aydın’da gerçekleşen ANALİG Osman Bayrakdar Sezonu Türkiye Finalleri sona ererken, kızlar ve erkekler kategorilerinde yapılan müsabakalarda badminton sporunun yıldızları sahada mücadele etti.

Kuşadası Spor Salonu’nda gerçekleşen heyecan dolu ANALİG Osman Bayrakdar Sezonu Türkiye Finalleri, badminton severlerin büyük ilgisini çekti. Sporcuların yıllar süren emekleri ve yetenekleri, sahadaki mücadeleleriyle taçlanırken, kazananlar da belirlendi. Başarılı sporcular, sadece bireysel değil aynı zamanda takım olarak da büyük bir performans sergiledi. Finaller, sporun ruhunu ve rekabetçi ruhu bir araya getirerek badminton camiasının bir araya gelmesine vesile oldu.

Kızlar kategorisinde Ankara birinci, İzmir ikinci, Samsun üçüncü ve Zonguldak dördüncü olurken, erkeklerde ise Bursa birinciliği, Samsun ikinciliği, Ankara üçüncülüğü ve Erzincan dördüncülüğü elde etti.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, finallerin ardından yaptığı açıklamada, “Heyecan dolu etkinlik boyunca sahada gösterdiğiniz üstün performans ve fair-play ruhuyla bize unutulmaz anlar yaşattınız. Katılan tüm sporcuları ve emeği geçenleri tebrik ediyor, badmintonun yaygınlaşmasına katkı sağlayan bu müsabakaların daha da büyüyerek devam etmesini diliyorum” dedi.

ANALİG Türkiye Badminton şampiyonları belli oldu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.