DOLAR 32,5014
EURO 34,5863
ALTIN 2.499,85
BIST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 18°C

Amiral gemisi vivo iQOO Z1 detayları sızdırıldı! Telefonların tanıtılmadan önce en azından birkaç detayının sızdırılması bundan böyle farz oldu. vivo’nun daha alçak…

13.05.2020
A+
A-

Çok değil daha birkaç gün önce orta segmente seslenen yeni telefonuyla karşımıza meydana çıkan vivo, derhal ise amiral gemisi olarak çıkacağı söylenen Z1 ile karşımızda. vivo iQOO Z1 detayları için ortaya meydana çıkan en manâlı şeyse elbette tasarım.

Telefonun tasarımında aydınlık bir yüzeye yer veriliyor. Arka tarafta ışıltılı bir dokuyu seçim eden şirket telefonun daha zarif görünmesini sağlamış. Telefonun arkasında kullanılan tasarım geçen ay resmi olarak tanıtılan iQOO Neo3’e benziyor.

Telefonun tasarımı hakkında sızdırılan görsellerde sadece arka taraftaki dış görünüş hakkında fikirlere sahibiz. Ön tasarım, çentik ve sanki teferruat hakkında hemen şimdi bir fikrimiz yok ancak elimizde telefonun ekran yenileme hızları var.

vivo iQOO Z1 için ortaya çıkan özellikler arasında ekranın azami 144Hz yenileme hızına sahip olacağı yer aldı. Bunun yanında kullanıcılar için telefonun 60Hz, 90Hz, 120Hz ve 144Hz gibi seçenekleri aralarında seçim yapmasının sağlanacağı söyleniyor.

Telefonun ekipman tarafında ise kısa süre önce amiral gemisi modeller için özel sunulan MediaTek Dimensity 1000 serisi karşımıza çıkacak. Z1’in minimum iki farklı renk seçeneği ile satışa çıkacak. Bunun yanına telefonun kamera tarafında karşımıza arkadaki panelde, düşey ve dikdörtgen şeklinde üçlü kamera kurulumuna yer verildiği açıkça görülüyor. Bu kameralara kuşkusuz bir de LED flaş eşlik ediyor.

vivo iQOO Z1 detayları hakkında diğer taraftan 44W hızlı şarj cihazı ile birlikte geleceği aktarılıyor. Telefonun sızdırılan afişinde ise vivo iQOO Z1 özellikleri dıştan diğer taraftan fiyatı ortaya çıktı. Telefonun 6 GB RAM ve 128 GB depolama sunan modeli için kullanıcıların hemen hemen 352 dolar ödemesi gerekiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.