DOLAR 32,3549
EURO 34,7693
ALTIN 2.395,98
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Amine – Mesut çifti Beckham çiftine meydan okuyor!

11.07.2019
A+
A-

İngiliz devi Arsenal’in 10 numarası ve en çok kazanan oyuncusu Mesut Özil ile Türkiye güzeli Amine Gülşe, 7 Haziran’daki dillere destan düğünlerinden önce ticarete atıldı. Mutlu çift, İngiliz kozmetik devi Citizen Cosmetics Limited ile ortaklık imzaladı. Bu anlaşmadan sonra Özil, işlerini büyütmek için düğmeye bastı. Daha önce bir kahve markası çıkaran ve adıyla özdeşleşen M10 logolu giyim firması kuran Özil, eşini de ticarete alıştırdı.

İkili, M10 adlı giyim markasını yükseltmek için çalışmalara başladı. Ünlü moda tasarımcılarıyla görüşme yapan ikili, iş alanını genişletme kararı aldı. Buna göre çiçeği bununda çift yakında; müzik, reklam ve film yapımcılığı gibi alanlara da el atacak. Yeni sektörlerden elde edilen gelirler de çiftin ortak hesabına yatacak. Bu paranın bir kısmı ise yardım kuruluşlarına bağışlanacak.

6 yıl önce 47 milyon euro’ya Real Madrid’den Arsenal’e transfer olan Özil, haftalık 350 bin sterlin (2.5 milyon lira) kazanıyor.

Takvim Gazetesi’nin haberine göre daha önce tasarım ve parfüm işine giren Victoria Beckham, şimdilerde eşinin de desteğiyle ‘Kendi güzellik markasını yaratanlar’ kervanına katılacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.