DOLAR 32,2726
EURO 34,7994
ALTIN 2.411,93
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Amber Heard – Johnny Depp davasında karar çıktı

02.06.2022
A+
A-

Sözcü Gazetesi’nin haberine göre ünlü aktör Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard arasındaki hakaret davasında jüri kararını verdi.

Depp, eski eşi Amber Heard’ın kendisine yönelik iftirada bulunduğunu öne sürerek açtığı hakaret davasını kazandı.

6 hafta süren dava sonunda 7 kişilik jüri Heard tarafından Deep’e yönelik ifadelerin doğru olmadığına karar verdi.

Jüri aynı zamanda Heard’in hareketlerinin “kötü niyet” taşıdığını belirterek, Heard’ün Deep’e 15 milyon dolar tazminat ödemesine karar verdi.

DEEP, HEARD’E 2 MİLYON DOLAR ÖDEYECEK

Jüri ayrıca, Herad’ün de Depp’in avukatı üzerinden karalandığına ilişkin suçlamadan birini kabul ederek, Depp’in Heard’e 2 milyon dolar tazminat ödemesine karar verdi.

“JÜRİ 6 YIL SONRA BANA HAYATIMI GERİ VERDİ”

Depp ise yaptığı yazılı açıklamada, kendisine yöneltilen karalama iddialarının kariyerine büyük bir zarar verdiğini ifade ederek, “6 yıl sonra jüri bana hayatımı geri verdi, çok mutluyum” dedi.

“BU BİR GERİLEME”

Kararın ardından bir açıklama yayınlayan Heard, hayal kırıklığına uğradığını dile getirerek, bu kararın kadınlar aleyhine olduğunu ifade etti. Heard, “Bu bir gerileme. Bu karar sesini yükselten bir kadının alenen utandırılabileceği ve küçük düşürülebileceği bir zamana geri götürüyor. Kadına yönelik şiddetin ciddiye alınması gerektiği fikrini ortadan kaldırıyor” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.