DOLAR 32,2925
EURO 34,6258
ALTIN 2.413,46
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Altındağ Belediyesinden çocuklara çanta hediyesi

12.09.2023
A+
A-

Ankara’nın Altındağ Belediyesi, ilkokul 1’inci sınıfa başlayan Altındağlı çocuklara; içi kırtasiye malzemesi ile dolu okul çantası hediye etti.

Altındağ Belediyesi’nden çocukların eğitimine büyük destek. Bu yıl Altındağ’da, ilkokul 1’inci sınıfa başlayan binlerce öğrenci, yine Altındağ Belediyesi’nin hediyeleriyle sevindi. Eğitim ve öğretim hayatına ilk kez adım atan Altındağlı çocuklar, okulların açıldığı ilk gün, sıralarında Altındağ Belediyesi’nin hediyelerini buldu. Altındağlı miniklerin ilk gün heyecanına Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı ortak oldu.

Altındağ Belediyesi ekiplerinin çantaların hazırlanması için arı gibi çalıştığını söyleyen Balcı, “Tüm çalışmalarımız Altındağlı minik yavrularımızın mutlu olması için. Çünkü biz en çok çocukların belediyesiyiz” dedi.

Altındağ Belediyesi’nin kırtasiye desteğinin her yıl olduğu gibi bu yıl da yüzleri güldürdüğünü belirten Balcı “Çantalarımızın içlerine, okula yeni başlayacak bir öğrencinin ihtiyaç duyabileceği pek çok kırtasiye malzemesini koyduk. Kurşun kalemden deftere, resim defterinden boya kalemine kadar birçok ihtiyacı içinde barındıran okul çantaları, miniklerimiz daha okula gelmeden okul sıralarına kondu. Yani minikler okulun ilk günü güzel bir sürprizle karşılandı. Böylece hem ailelerimize ekonomik anlamda biraz destek olduk, hem de miniklerimizin yüzünü güldürdük. Okula nasıl başlarlarsa öyle gider. İnşallah yüzleri hep güler” ifadelerini kullandı.

Altındağ Belediyesinden çocuklara çanta hediyesi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.