DOLAR 32,5431
EURO 34,8206
ALTIN 2.432,77
BIST 9.707,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

Altın oran çekicilik anlayışını nasıl etkiler?

03.07.2020
A+
A-

ABONE OL

Şehir yaşamı, hatalı gıda, durağanlık gibi faktörler insanın ideal formunu bozucu etkilere sahiptir. Bu bozulmayla birlikte kişiler, bireysel bakım ve güzelliklerini kaybettiğini düşünebilir.

Altın oran güzelliği belirleyen faktörlerin en başında kazanç ve estetik uygulamaların temelini oluşturur.

Ama altın oran dışında da kabul gören bazı çekicilik anlayışları var. Mesela, büyük gözler ve açık cilt rengi bütün kültürlerde hoş bulunmuştur.

Genetik olarak göz kapağı düşük olan millet ve yaş alımıyla göz kapağı sarkan, gözlerinin altı torbalanan insanların kolay bir operasyonla kendini yenileyebilir.

Cildinde sorun olanların melazmalardan, güneş lekelerinden, siğillerden, keratozlardan, kıllardan, geniş gözeneklerden, komedonlardan cildi lekeli ve bakımsız belirten her şeyden kurtulması yeni teknolojiler ile bundan böyle mümkün.

Günümüzde farklı amaçlarla kullanılan lazerler, tek seansta daimi çözümler sunarak daha saydam görünümlü, ipeksi dokuya sahip yeni bir deri oluşumunu son derece kolaylaştırmıştır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.