DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 21°C

Altın Küre’de ödül alan Emma Stone, yakın arkadaşı Taylor Swift’e kameralar önünde küfür etti

Emma Stone, 2024 Altın Küre Ödülleri’nde En İyi Aktris (Müzik veya Komedi) dalında ödül kazandıktan sonra, ödülüne coşkuyla sevinen pop yıldızı Taylor Swift’i “Ne g.. d… O?” küfürlü cümleyle gülerek andı. Ünlü oyuncu yıldız şarkıcı ile yaklaşık 20 …

09.01.2024
A+
A-

Emma Stone, 2024 Altın Küre Ödülleri’nde En İyi Aktris (Müzik veya Komedi) dalında ödül kazandıktan sonra, ödülüne coşkuyla sevinen pop yıldızı Taylor Swift’i “Ne g.. d… O?” küfürlü cümleyle gülerek andı. Ünlü oyuncu yıldız şarkıcı ile yaklaşık 20 yıllık arkadaşlıklarını da vurguladı.

KÜFÜRLÜ ŞAKA YAPTI

Stone, adının açıklanmasının ardından Swift’in yüksek sesle tezahürat yaparak destek verdiği anlarının kendisine hatırlatılması üzerine “Ne g.. d… O?” diyerek espri yaptı. Ünlü oyuncu Swift hakkında “Onu neredeyse 20 yıldır tanıyorum, bu yüzden orada olduğu için çok mutluydum. Ayrıca bu gece adaydı, yani orada olduğu için çok mutluydum.” ifadelerini kullandı.

“DOSTLUĞUMUZ AYNI KALDI”

Swift, Access Hollywood’a verdiği bir röportajda, “İnsanın güvenebileceği kişilere sahip olmasının ne kadar önemli olduğunu biliyorum ve Emma, Selena (Gomez) ve ben, son birkaç yılda hayatlarımızda birçok değişiklik yaşadık, ama dostluğumuz aynı kaldı. Bu gerçekten güzel” demişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.