DOLAR 32,3169
EURO 34,8491
ALTIN 2.389,78
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Altcoin Analistinin Tahminleri: RNDR, TAO ve PROM Hakkında Değerlendirmeler

Kripto para dünyasında önemli bir yere sahip olan altcoin analisti, RNDR, TAO ve PROM gibi kripto paraları ele alıyor. Bu değerlendirmeler ışığında yatırım yapmadan önce bilgi edinmek için okuyun.

23.04.2024
A+
A-

Altcoin Sherpa: RNDR, Yükselişten Önce Düşüş Bekleniyor

Altcoin Sherpa: RNDR, Yükselişten Önce Düşüş Bekleniyor

Kripto para piyasası yeni haftaya yeşilde başlasa da güçlü bir ivmeden yoksun. Analistler bazı tokenler için düşüş yörüngeli tahminler yapıyor. Altcoin Sherpa isimli analist, yapay zeka odaklı Render (RNDR) tokeni için daha fazla aşağı yönlü hareket öngörüyor. Analist, RNDR’ın 0,618 Fibonacci seviyesini tekrar ziyaret edeceğini belirtiyor.

TAO’nun Destek Bulması İçin Düşmesi Gerekiyor

TAO'nun Destek Bulması İçin Düşmesi Gerekiyor

Bittensor’a (TAO) yönelik değerlendirmelerde bulunan analist, tokenin destek bulması için 0,50 Fibonacci seviyesine düşmesi gerektiğini düşünüyor. TAO, Binance listelemesinin ardından hareketli günler yaşadı ve analiste göre belirli seviyelerde destek bulması önemli.

Altcoin Sherpa, TAO hakkındaki görüşlerini paylaşırken, “TAO’nun 0,50 Fibonacci seviyesine ve 200 günlük üssel hareketli ortalamaya düşmesini bekliyorum. Fiyatın bu seviyelerde tepki vermesi önemli olacak” ifadelerine yer verdi.

PROM, Muhtemelen Büyük Bir Satışla Karşılaşacak

PROM, Muhtemelen Büyük Bir Satışla Karşılaşacak

Prom (PROM) tokeni için yapılan değerlendirmede analist, tokenin belirli bir destek seviyesini tutamaması halinde büyük bir satışla karşılaşabileceğini öngörüyor. Analist, PROM’un 9,45 dolar civarındaki aralık desteğini koruyamaması durumunda satış baskısının artabileceğini belirtiyor.

Analiste göre, PROM’un 200 günlük üstel hareketli ortalamayı etiketlemesi önemli bir gösterge olabilir. Ancak, PROM’un belirli seviyelerde tutunması gerektiği vurgulanıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.