DOLAR 32,4569
EURO 34,6514
ALTIN 2.391,20
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Altay – Trabzonspor maçının ardından

04.12.2019
A+
A-

Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, ”Öncelikle iki takımı da tebrik ediyorum. Saha içerisinde futbolun güzellikleriyle kendi işlerini yapmaya gayret gösterdiler. Bizim açımızdan da hem sakatlık sonrası çok fazla şans vermediğimiz oyuncularımızı oynattık hem de genç oyuncuları da görme şansı oldu. Trabzon’da oynayacağımız müsabakaya avantajlı skoru alarak dönüyoruz” dedi.

“Bizim için iyi bir maç oldu”

Altay Teknik Sorumlusu Yenal Dinçakman ise, “Bugün Süper Lig’in en formda ekiplerinden Trabzonspor’la karşılaştık. Oyuncularımız verdiğimiz görevleri disiplinle yerine getirmeye çalıştı. İlk yarıda özellikle zaman zaman iyi oynadığımız bölümler vardı. Genel anlamda bizim için iyi bir maç oldu. Önümüzdeki Osmanlıspor maçına hazırlanacağız. Rakibimizi de kazandığı için tebrik ediyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.