DOLAR 32,3740
EURO 34,9623
ALTIN 2.325,52
BIST 9.065,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Almanya Futbol Federasyonu Başkanı Grindel istifa etti

04.04.2019
A+
A-

Almanya Futbol Federasyonu Başkanı Reinhard Grindel görevinden istifa ettiğini açıkladı. Alman milli takımının eski futbolcusu Mesut Özil ile ilgili ırkçı tutumuyla da eleştirilen Grindel, şüphe oluşturan ek gelirleri ve pahalı bir kol saatini hediye olarak kabul ettiğine ilişkin iddiaların ardından istifasını duyurdu. 

Grindel hakkında Almanya’nın 2006 Dünya Kupası’na ev sahipliği yapabilmesi için rüşvet verdiği yönünde iddialar da ortaya atılmıştı. 

Ukrayna Futbol Federasyonu’nun eski başkanı Grigori Sukris’den hediye olarak pahalı bir kol saati aldığını kabul eden Grindel, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, “Bu benim için, Ukrayna Federasyonu veya herhangi bir ticari işletme ile bağlantısı olmayan özel bir hediyeydi. Bu olay nedeniyle çok severek yürüttüğüm DFB başkanlığı görevini bırakmak zorunda kalmak beni derinden sarstı” dedi.  

Mehmet Koca

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.