DOLAR 32,2613
EURO 34,6813
ALTIN 2.403,99
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Alman Bankalarının Kripto Hizmetleri: LBBW ve Bitpanda Ortaklığı

Alman bankalarının kripto hizmetleri alanındaki gelişmeleri takip edin! LBBW ve Bitpanda iş birliğiyle sunulan hizmetler hakkında detaylı bilgi edinin ve sektördeki son trendleri keşfedin.

15.04.2024
A+
A-

Landesbank Baden-Württemberg ve Bitpanda Ortaklığı

Landesbank Baden-Württemberg ve Bitpanda Ortaklığı

Almanya’nın en büyük federal bankalarından biri olan Landesbank Baden-Württemberg (LBBW), kripto para saklama hizmetleri sunmaya hazırlanıyor. Avusturya merkezli kripto para borsası Bitpanda ile yapacakları ortaklıkla 2024 yılının ikinci yarısından itibaren kurumsal müşterilere kripto saklama hizmeti sunacak.

Kurumsal Müşteri Taleplerinde Artış

Kurumsal yatırımcıların kripto varlıklara olan ilgisinin artması, bankaları da bu alana yönlendirmektedir. Landesbank Baden-Württemberg’ün kurumsal bankacılık genel müdürü Jürgen Harengel, müşterilerinin kripto paralara olan taleplerine kayıtsız kalmadıklarını belirtmiştir.

Alman Bankalarının Değişen Bakış Açısı

Alman Bankalarının Değişen Bakış Açısı

Alman bankaları, önceden temkinli yaklaştıkları kripto paralara olan ilgi ve Avrupa Birliği’nin kripto varlıklar için düzenlemeler getirmesiyle birlikte bu alana daha fazla ilgi göstermeye başlamıştır.

Diğer Alman Bankalarının Kripto Hizmetleri Çalışmaları

Diğer Alman Bankalarının Kripto Hizmetleri Çalışmaları

  • Deutsche Bank, Eylül 2023’ten bu yana kripto varlık saklama hizmetleri üzerinde çalışmakta ve İsviçreli Bitcoin ve altcoin girişimi Taurus ile iş birliği yapmıştır.
  • DZ Bank, 2024 yılı içerisinde kripto para ticareti pilot programı başlatmayı planlamakta ve kripto varlık saklama platformunu Kasım 2023’te kullanıma açmıştır.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.