DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 21°C

Alişan’ın arabasının özellikleri neler? Alişan eşi Buse Varol ile beraber bir kaza yaptı. Alişan’ın kazası arkasında Alişan’ın arabası oldukça…

27.06.2020
A+
A-

Önceklikle Alişan’a geçirdiği kazadan nedeniyle geçmiş olsun dileklerimizi iletelim. Alişan eşi Buse Varol ile beraber bir kaza geçirdi ve Alişan’ın arabası en fazla konuşulan konular arasına girdi. Bu videomuzda sizler için Alişan’ın kullandığı 2018 model Land Rover Discovery’nin kullanıcılarına sunduklarına ve güvenlik önlemlerine yakından bakıyoruz.

Alişan’ın arabasının özellikleri neler?

Alışan’ın arabası, Land Rover Discovery modeli ve bahsettiğimiz kasa 2016-2019 yılları arasında üretildi. 2020 yılında ise Land Rover bu arabulucu makyajladı. Bizim sizlere anlatacağımız model ise 2018 yılında üretilen Land Rover Discovery SE Plus paketi. Bu araç 2.0 litrelik bir dizel motora sahip. 180 at gücündeki aracın moturu, 430 Nm tork üretiyor. Arazi arabulucu olarak planlanmış SUV modeli, 2390 KG ağırlığında ve büyükçe bir arazi aracı. Bu ağırlığına karşın 6 silindire sahip motor, aracı 8.3 saniyede 0’dan 100 km/s hıza ulaştırabiliyor.

Aracın içerisinde bir multimedya ekranı bulunuyor. Bu ekran üzerinden aracı teftiş edebiliyor, bağlantı özelliklerini kullanabiliyorsunuz. Araç, içerisinde deri koltuklara sahip. Bu deri koltuklar ısıtma ve soğutma yaparken, aracın kliması ayrı bölgelerde farklı sıcaklık seviyesi ayarlayabiliyor.

Aracın emniyet özellikleri hakkında çoğu data verdiğimiz videoyu izledikten sonra yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın. İyi seyirler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.