DOLAR 32,3007
EURO 34,8023
ALTIN 2.417,13
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

Ali Sunal’ın Narin’i 2 yaşına bastı

08.08.2021
A+
A-

Kızı Narin’in fotoğrafını paylaşan Ali Sunal, şu notu düştü: “Benim canım Nar kızım, Narinim… Zaman nasıl çabuk geçiyor. Sen benim hayatımı değiştireli 2 yıl olmuş. Her anına şükürler olsun. Hep çok istediğim ama seninle beraber hayal bile edemeyeceğim güzellikte geçen bu iki yılın, bundan sonra da beraber yaşayacağımız her dakikayı daha büyük bir heyecanla bekliyor olacağım. İyi ki doğdun benim aşkım kızım. Nice güzel yaşların olsun. Her zaman kulağına fısıldadığım gibi: Seni çok seviyorum.”

Aynı fotoğrafı kendi sayfasında yayınlayan Kurbanzade de, “Dünyanın en güzel hissini bana yaşattığın için teşekkürler güzel kızım… Seni seviyorum, iyi ki doğdun Narin’im.” notunu düştü.

Ezo Sunal da Narin’in doğum gününü “Canım Narin’im, bugün 2. yaşını doldurdun. Hep böyle doğayı, hayvanları sev, içindeki neşe, güzellik, mutluluk, sevgi ve heves hiç bitmesin. Biz seni hep çok seveceğiz, her yaşında daha da çok artan bir sevgiyle… İyi ki doğdun…” sözleri ile kutladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.