DOLAR 32,3683
EURO 34,6988
ALTIN 2.391,85
BIST 10.170,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Ali Kınık’ın şarkılarına Bayburtluların yanı sıra Somalili ve Bangladeşli öğrenciler de eşlik etti İhlas Haber Ajansı

18.07.2023
A+
A-

Bayburt 27’nci Dede Korkut Uluslararası Kültür ve Sanat Şölenlerinin ilk gününde sanatçı Ali Kınık sahne aldı. Saray Bahçesi Meydanı’nda yaklaşık 2 saat süren konsere Bayburtlular yoğun ilgi gösterdiler. Kınık’ın söylediği parçalara Saray Bahçesi’ni dolduran gençler de hep bir ağızdan eşlik ettiler. Doyasıya eğlenen vatandaşlar, keyifli vakit geçirdiklerini söylediler.

Bayburtlu vatandaşların yanı sıra Gümüşhane Üniversitesinden şölene katılan yabancı uyruklu öğrenciler de şarkılara eşlik ederek, doyasıya eğlendiler. Bayburt’u ve Bayburtluları çok sevdiklerini belirten Somalili, Bangladeşli öğrenci gençler, Dede Korkut Şölenlerine katılmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Bayburtlulara yakışır şekilde Dede Korkut Şölenlerini devam ettirmeye çalıştıklarını ifade eden Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, “27 yıldır, Uluslararası Dede Korkut Kültür ve Sanat Şölenleri her geçen yıl aynı inanç, aynı azim ve aynı kararlılıkla devam ediyor. Bayburtlulara yakışır şekilde şölenimizi devam ettirmeye çalışıyoruz. Hafta boyunca her gün bir programımız olacak, sizlerin zamanınızı en güzel şekilde değerlendirmenizi arzu ediyoruz, eğlenmenizi arzu ediyoruz. Şunu bilmenizi isterim, biz sizi yürekten seviyoruz. Size layık olma adına gece-gündüz elimizden gelen bütün çalışmaları yapıyoruz. İnşallah daha güzel, daha mutlu ve yarınlarda daha güzel Bayburt’u birlikte paylaşacağız” dedi.

Şarkılarının sonuna gelen Kınık’a Başkan Pekmezci, plaket ve çiçek takdim etti. Bayburt’ta olmaktan mutluluk duyan Ali Kınık ise, Başkan Pekmezci’ye şükranlarını sunarak, alanı tıklım tıklım dolduran, kendisini yalnız bırakmayan müzikseverlere de teşekkürlerini iletti.

Ali Kınık’ın şarkılarına Bayburtluların yanı sıra Somalili ve Bangladeşli öğrenciler de eşlik etti

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.