DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

Ali Karacan ev sahibi Zeynep Dirvana’yı dert sahibi yaptı

18.09.2023
A+
A-

Kanlıca’daki Dirvana Yalısı’nda 23 yıldır oturan Ali Karacan, yalının sahibi Zeynep Dirvana’yı canından bezdirdi.

Patronlar Dünyası’ndan Meltem Günay’a içini döken Zeynep Dirvana’nın açıklamaları şöyle:

“23 yıldır benim Kanlıca’daki evimde oturuyor. İlk 10 yıllık kontrat yaptık, sonra beş yıl daha uzattık. Bu süre bittiğinde ise bir daha kontrat yapmadı. Bu arada kiraları doğru düzgün ödemedi, icraya verdiğimizde öğrendik ki şirketi iflas etmiş ama yalıda oturmaya devam ediyor. Evden çıkmasını istediğimizde ise sürekli beni oyaladı. ‘Namus sözü veriyorum’, ‘Şeref sözü veriyorum’, ‘Çocuklarım üzerine yemin ederim’ 2020’de teslim edeceğim dedi. İnandım. Namus dedi, şeref dedi. Ama bir türlü çıkmadı.

Ama bana o kadar kötülük yaptı ki. Yazıklar olsun. Tebligatlar eline ulaşamasın diye evin kapı numarasını bile değiştirmiş. Her yerden soruşturma geçiriyormuş. Bakın ben bu adam yüzünden meme kanseri oldum. Yeter artık evimden defolsun gitsin. Para da istemiyorum, böyle terbiyesizlik mi olur?

İçim çok dolu, çok üzüldüm bunların hepsinin sebebi ben ölürsem sebebi Ali Karacan’dır. Ben kendimi aldatılmış kandırılmış dolandırılmış hissediyorum., Para umurumda değil. Bana gelip deseydi ‘Zeynep ablacım, anneciğim 6 ay sonra çıkacağım kirada ödemeyeceğim’ tamam bir sene otur derdim. Dürüst olsaydı ama bana hep alicengiz oyunu yapıyor. Mahkemede neler yaptı. Avukat değiştirdi, doktor raporu verdi, reddi hakim talebinde bulundu. Böyle bir şey yok. İş adamı diye salınmasın bir yerlerde, rastlasam suratıma tüküreceğim. O kadar kızgınım.

Benim o evi bir tütsülemem duvarlarını kazımam lazım. Boğazın en güzel evi eşimle kendi ellerimizle yaptık. Çeyrek asır evimde oturdu. Mahkemelerde sürünmeyeyim iyilikle olsun dedim. Ama maalesef, ‘İyiliğe iyilik her kişinin işidir, kötülüğe iyilik er yiğidin işidir, iyiliğe kötülük şer kişinin işidir’ sözündeki şer kişi o.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.