DOLAR 32,3434
EURO 34,9448
ALTIN 2.392,62
BIST 10.210,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Aleyna Tilki’nin 8 bölüm için aldığı ücret dudak uçuklattı!

08.03.2021
A+
A-

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre 8 bölümlük proje için 20 yaşındaki popçuya ödenen para dudak uçuklattı. Tilki’ye 8 bölüm için 2 milyon TL ödendi. Beren Saat’in bile Netflix’in Atiye dizisi için bölüm başına 150 bin TL aldığı dijital dünyada Tilki’nin 250 bin TL alması çok konuşuluyor. 

Yurt dışına gitmeye hazırlanan genç popçu aynı anda hem dizi, hem de müzik çalışmalarını bir arada yürütmeye çalıştığı için de sık sık sağlık sorunları yaşıyor.

Doktor kontrolünde olan Aleyna Tilki geçen günlerde kas spazmı geçirmişti, şarkıcının son olarak tansiyon sorunu yaşadığı da ortaya çıktı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.