DOLAR 32,5422
EURO 34,8926
ALTIN 2.441,28
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Alanyaspor’un Teknik Sorumlusu Semih Tokatlı: ‘Ürkek başladık ve kaybettik’

07.04.2021
A+
A-

Süper Lig’in 33. haftasında Beşiktaş deplasmanında boy gösteren Aytemiz Alanyaspor, sahadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrılırken, Teknik Sorumlu Semih Tokatlı, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

Karşılaşmaya ürkek başladıklarını söyleyerek sözlerine başlayan Tokatlı, “Planladığımızın dışında maça ürkek başladık ve erken yediğimiz gol bizi geriye düşürdü. Beraberliği yakalayacak pozisyonlar da yakaladık ama golü bulamadık. İkinci yarıda arzuladığımız şekilde başladık. Beraberliği yakalayacak pozisyonlar yakaladık ama golü yiyince işleri zorlaştırdık. Pazartesi günü oynayacağımız maça odaklanacağız” ifadelerini kullandı. Maça ürkek başlamalarının taktik açıdan da olumsuz etkilerinin olduğunu ifade eden Semih Tokatlı, “Uzun oyunda Babacar üzerine oynadık. Golü yedikten sonra normal oyuna dönerek pozisyonlar yakaladık ama değerlendiremedik. Alanyaspor her zaman içeride ve dışarıda galibiyet için sahaya çıkar. Daha önce de çok hücumcuyla aynı şekilde oynadık. Babacar’ın sakatlıktan dönmesi, Bareiro’nun bir hafta önce cezalı olması bizi etkiledi. Kaliteli bir takımız ve inşallah pazartesi günü kazanarak galibiyet serisine başlamak istiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Bozhan Memiş

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.