DOLAR 32,3539
EURO 34,8865
ALTIN 2.384,47
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Alanyaspor Trabzonspor Canlı İzle | Alanya TS ilk 11’ler | Alanyaspor TS saat kaçta hangi kanalda

07.11.2020
A+
A-

Süper Lig’in 8. haftasında 5 puanla 19. sırada bulunan Trabzonspor, deplasman 16 puanla 2. sırada bulunan Alanyaspor ile karşılaşıyor. Saat 16.00’da başlayacak olan karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetecek.

Alanyaspor Trabzonspor nasıl canlı izlenir?

Alanyaspor Trabzonspor maçını beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Online olarak izlemek isterseniz de tek maç satın alma özelliğini kullanarak bu maçı kesintisiz bir şekilde izleme imkanına sahip olabilirsiniz. 

Digitürk tek maç satın alma işlemi nasıl yapılır?

Digitürk üzerinden tek maç satın alabilir ve maçları izleyebilirsiniz. Tek maç satın almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Satın almak için tıklayınız

 

 

Trabzonspor’da gözler Alanyaspor maçına çevrildi

Trabzonspor’da gözler Süper Lig’in 8. haftasında deplasmanda oynayacağı kritik Aytemiz Alanyaspor maçına çevrildi. Milli ara öncesi moral bulmak isteyen Karadeniz ekibinde yeni teknik direktörün ismi de bu maç sonrasına bırakıldı.

Süper Lig’de 7 haftada 5 puanda kalan Trabzonspor, kötü gidişatına deplasmanda oynayacağı Alanyaspor maçıyla sonlandırmak istiyor. Teknik direktör Eddie Newton ile de yolları ayıran bordo-mavililer, milli ara öncesi Alanyaspor deplasmanında moralli ayrılmak isterken yeni hocasını ise dikkatlerin dağılmaması adına bu maç sonrasına bıraktı.

Karadeniz ekibinde yeni teknik direktörün kim olacağı merakla beklenirken, Abdullah Avcı ismi ise ön planda bulunuyor. Sözleşme yılı konusunda Avcı ile görüşmeler devam ederken, teknik adam konusunda ince eleyip sık dokuyan bordo-mavililer, kamuoyunun Abdullah Avcı beklentisinin aksine sürpriz bir isime de dönebileceği konuşuluyor.

Nwakaeme risk edilmeyebilir

Trabzonspor’da ağrıları bulunan Nijeryalı oyuncu Nwakaeme zorlu Alanyaspor maçında risk edilmeyebilir. İki gündür antrenmanlara çıkmayan oyuncunun durumu bugün yapılacak olan kontrollerden sonra netlik kazanacak. Gana Milli Takımı’ndan dönüşte koronavirüs testi pozitif çıkan Caleb Ekuban’ın ise herhangi bir sorunu kalmadı. Oyuncunun kritik karşılaşmada forma giymesi beklenirken Abdulkadir Parmak’ın ise ilk on bire dönüş yapması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.