DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Alaçatı’daki cinayetin detayları ortaya çıktı

24.08.2021
A+
A-

Yeni Asır Gazetesi’nden Fatih Şendil’in haberine göre Çeşme Alaçatı’da 33 yaşındaki Alpay Kalyon’un, Lum Beach House Alaçatı’da çalışan F.B. tarafından tek bıçak darbesiyle öldürülmesinin yankıları devam ediyor.

Gözaltına alınan 3 kişinin sorgusu devam ederken, olayın detaylarına Yeni Asır ulaştı.

Arkadaşını kaybeden ve olayda yaralanan Yiğit Lavaşçı arkadaşı Alpay’ın eşi Sırma Kalyon’un gözleri önünde hayatını kaybettiğini açıkladı.

Olayın dayak yiyen bir kızı kurtarmaya çalışırken çıktığını belirten Lavaşçı, “Biz kız arkadaşım Selin Önal, Alpay ve eşi Sırma eğlendik. Mekandan çıktık, karşıya geçtik. O anda bir kızın dayak yediğini gördük. Ben kızı darp eden gence müdahale ettim. Bu sırada kafama bir sandalye yedim. 15 santim kadar kafam açıldı. Bana vuran kişi o mekana doğru kaçınca ben de ‘Kim vurdu kafama’ dedim. Bu sırada arbede çıktı. Alpay dahil oldu. Eşi Sırma ve kız arkadaşım Selin bağırıp yardım isterken bir anda da bizi tutmaya çalıştılar.

O sırada biri gelip bıçakladı. Bir kelime bile etmedi. Sadece gözlerime baktı. Sırma’nın feryatları kulağımdan hiç gitmiyor. Bu mekanın acilen kapanması lazım. Hala açık ona üzülüyorum. O dayak yerken kurtardığımız genç kız ve o adam kayıp, haberlerde sadece biz varız. Bütün bu olaylar tamamen bir genç kızı dayak yerken bakıp seyretmek yerine kurtarmak istediğimiz için yaşandı” dedi.

“MEKANLARDA EĞİTİMLİ ÖZEL GÜVENLİK OLMALI”

Özel Güvenlik Şirketleri Derneği eski başkanlarından Alyi Aslan ise “Bu tür mekanlarda bodyguard yerine özel güvenlik elemanları olmalı. Sertifikalı ve bu işin eğitimini alan personeller olması gerek. Vale hizmeti için de personel hizmetleri birimleri var. Bu iki hizmeti almaları lazım. Ancak daha ucuz ve daha güvenli olmasına rağmen özel güvenlik şirketleri yerine bu yolu tercih ediyorlar” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.