DOLAR 32,5501
EURO 34,8968
ALTIN 2.425,49
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C

Alaatitin Tutaş:”Bizim gönlümüzden geçen TFF’nin daha alçak ligleri iptal etmesiydi”

14.05.2020
A+
A-

TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Elazığ Belediyespor’da toplanma tarihi emin oldu. Korona virüs salgını nedeniyle ara bahşedilen ve Türkiye Futbol Federasyonu göre 18 Temmuz’da başlatılması planlanan TFF 3. Lig için kırmızı-lacivertli ekip, 5 Haziran’da topbaşı yapacak. 5 Haziran’da kulüp tesislerinde toplanacak olan Elazığ ekibi, 18 Temmuz’a değin hazırlıklarına kulüp tesislerinde devam edecek.

TFF’nin belirlediği tarih ve takımla ilgili değer biçme de yer alan Elazığ Belediyespor Teknik Direktörü Alaattin Tutaş, “Bizim gönlümüzden geçen Türkiye Futbol Federasyonu’nun daha alçak ligleri iptal etmesiydi. Bu alınan karar için de kötünün iyisi diyebiliriz. 2. ve 3. Ligler’in Süper Lig ve 1. Lig’e nazaran daha geç bir tarihte başlatılması isabetli bir karar oldu. 5 Haziran’da toplanma kararı aldık bizler de. İnşallah 2-3 haftaya takım ritmini bulacak ve kazasız belasız bu ligi tamamlamanın gayreti içinde olacağız”ifadelerini kullandı.

Hüseyin Kabukçu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.