DOLAR 32,5362
EURO 34,9531
ALTIN 2.456,46
BIST 9.884,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Akşener bir partiliye kafa attı kahkahalar koptu

21.01.2020
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Antalya ziyaretinin ikinci gününde Demre ve Finike ilçelerini ziyaret etti. Akşener, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’ın sosyal medya hesabından erken seçimle ilgili yaptığı paylaşımın hatırlatılması üzerine, “Lütfü Bey’in belki buna yönelik bir öngörüsü vardır. Benim öngörüm, acil bir seçim görmüyorum” dedi.

‘BENİ DE AĞLATACAKSIN ŞİMDİ’

Sözcü’den İsmail Akın’ın haberine göre Meral Akşener’in Demre’den sonra Finike ilçesine gitti. Akşener’i Finike Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Geyikçi, İYİ Parti İlçe Başkanı Veli Göktepe, partililer ve vatandaşlar karşıladı.

Parti binasının balkonuna çıkan Akşener, vatandaşları selamlayarak, kısa bir konuşma yaptı. Akşener daha sonra Atatürk Caddesi’ne geçip, esnafı ziyaret etti.

“SANA KAFA ATARIM”

Burada vatandaşlarla bir süre sohbet eden İYİ Parti lideri Akşener’in bir partiliyle yaşadığı ilginç diyalog gülüşmelere neden oldu.

“Biz senin için 25 yıllık davamızı bırakıp geldik başkanım” diyen partiliye gülümseyerek “Bak şimdi sana kafa atarım, atayım mı?” demesi üzerine partilinin “Valla o zaman sevinirim” demesi üzerine Akşener partiliye gülerek hafifçe kafa attı. Bu anlar ise gülüşmelere neden oldu.

Akşener bir süre daha vatandaş ziyaretine devam etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.