DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Akıllı saat satışları hızla artıyor!

13.12.2018
A+
A-

Şirketin tahmin raporlarında, bir miktar şaşırtıcı taraflar da bulunuyor. Söz konusu akıllı saat sahiplerinin büyük kısmı, beklediğiniz yaş kitlesinden de büyük olacak. 55 ila 72 yaş arası kitlenin, akıllı saat konusunda biraz daha hevesli davranacağı düşünülmekte. Bunun en önemli nedenleri arasında ise, şüphesiz sağlık izleme fonksiyonları bulunuyor. Şirkete göre sadece 18 yaş üstü, 28,7 milyon Amerika’lı bileklerinde akıllı saat taşıyacak. Bu ise nüfusun yüzde 10-11‘lik kısmına denk geliyor.

EMarketer’e göre ‘sürekli olarak yapılan, tasarımsal ve işlevselsel değişiklikler’ akıllı saatlerin kullanıcılar tarafından benimsenmesinde, en önemli faktör oldu. Sağlık izleme ve egzersiz kontrolleri de, genişçe bir kitleye hitap etmekte. EKG özelliğine sahip akıllı saatlerin de, önümüzdeki yıl daha yaygın hale gelmesi bekleniyor. Bu özellikler, bazı sağlık sorunlarının daha hızlı bir şekilde tanımlanmasına yardımcı olabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.