DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 15°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C

Akıllı peeling nedir?

09.03.2020
A+
A-

İğnesiz bir  tedavi yöntemi olan akıllı peeling, bir yandan cildi gençleştirirken bir yandan da canlılık ve dirilik kazandırıyor, super lifting diye bilinen kaldırma işlemini gerçekleştiriyor. Uygulama ayrıca, süper lifting etkisine ek olarak kozmetik makyaj ve prp etkisini de garanti ediyor. Hastalar için en önemli avantajlarından biri de diğer yöntemlerin aksine uygulama sonrası kızarıklık, morluk, şişlik ve kabuklanma gerçekleşmediği için kişi günlük yaşamına kaldığı yerden devam edip, güneşe çıkabiliyor ve hatta makyaj yapabiliyor.

Uygulaması kolay olan yöntem dokuların onarımını sağlayıp, derinin yenilenmesini ve kusurlarının giderilmesine yardımcı olurken daha ilk seanstan sonra ciltte belirgin bir sıkılaşma görülüyor. Haftada 1 kez uygulanan Akıllı Peeling, tam etki için 5 seans öneriliyor.

Yüz bölgesinin yanı sıra dekolte bölgesine de uygulanabilen akıllı peeling, bu bölgedeki kuruluk, kırışıklık, sarkma ve çizgilenmelerin giderilmesini sağlıyor.

Ayrıca sivilceli cildin tedavisi, yeni yara izleri, çatlaklar ve cilt pigmentasyonu gibi sorunlar için de kullanılabiliyor.

Her mevsim uygulanabilen  ve ağrısız acısız bir yöntem olan yeni nesil akıllı peeling; ciltte parlaklık, canlılık, lifting ve aydınlanma sağlayarak yüzde ışıltı etkisi yaratıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.