DOLAR 32,2098
EURO 34,9821
ALTIN 2.506,09
BIST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

Akdeniz Belediyesi, yaş almış vatandaşları sağlık kontrolünden geçiriyor

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, yaş almış vatandaşları periyodik olarak sağlık kontrolünden geçiriyor. Belediye, evde bakım ve temizlik hizmetlerinin yanı sıra sağlık hizmeti de sunuyor. Vatandaşlar, Mersin Şehir Hastanesi’nde genel sağlık kontrolünden geçiriliyor.

20.12.2023
A+
A-

Sosyal etkinliklerden sağlık hizmetlerine, ulaşımdan barınma ve gıdaya kadar pek çok alanda yaş almış vatandaşların yanında olan Mersin‘in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, söz konusu vatandaşları periyodik olarak sağlık kontrolünden de geçiriyor.

Akdeniz Belediyesi, ilçe genelindeki yaş almış vatandaşlara, evde bakım ve temizlik hizmetlerinin yanı sıra, sağlık hizmeti de sunuyor. Kadın ve Aile Müdürlüğü ekipleri tarafından periyodik olarak Mersin Şehir Hastanesi’ne götürülen vatandaşlar, burada genel sağlık kontrolünden geçiriliyor. Söz konusu hizmetten memnuniyetini dile getiren vatandaşlar, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’a ve personellerine teşekkürlerini iletti.

İhsaniye Mahallesinde yaşayan 70 yaşındaki Türkan Kahraman, Akdeniz Belediyesinin evde temizlik ve bakım hizmetlerinden faydalandıklarını söyleyerek, “Bugün de onlar sayesinde genel sağlık kontrolünden geçtik. Çok mutlu oldum çok sevindim. Bu sayede önemli bir hastalığımın olup olmadığını anladım, içim rahat etti. Başkanıma çok teşekkür ediyor, sürekli olarak başımızda görmek istiyorum” dedi.

72 yaşındaki Kemal Çelik ise ilk defa böyle bir başkan gördüklerini belirterek, “Bizim mahallenin temizliğini her şeyini dört dörtlük yapıyorlar. Sadece belediyecilik hizmeti değil, böyle sağlık hizmeti almamıza da yardımcı oluyorlar. O nedenle başkanımıza çok çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. – MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler.com

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.